/sikersztorik/az-erste-lett-az-ev-bankja/
hirdetés

SIKERSZTORIK
A Rovatból
hirdetés

Az Erste lett az Év bankja

Megválasztották az Év bankárát is, a címet idén Hegedűs Évának, a Gránit Bank alelnök-vezérigazgatójának ítélték.
hirdetés

Az Erste Bank lett idén a MasterCard – év bankja verseny fődíjasa. A pénzintézet nyerte el az „Év leginnovatívabb bankja” címet is. Idén tizenegy kategóriában nyújthattak be pályázatot a Magyarországon lakossági szolgáltatást nyújtó kereskedelmi bankok. 2015-ben 70 pályázat érkezett 13 pénzintézettől.

Eölyüs Endre, a MasterCard Europe igazgatója a verseny kapcsán elmondta: „Örömmel láttuk, hogy az idei, jubileumi „Év bankja” versenyben Az év leginnovatívabb bankja volt a legnépszerűbb kategória. Ez is azt bizonyítja, hogy a magyar bankok felismerték az innováció fontosságát és igyekeznek kiszolgálni az átalakuló ügyféligényeket. A digitális eszközök térhódítása megállíthatatlan, és ez a változás a hétköznapjainkat is meghatározza: a banki ügyeket ma már a tömegközlekedési eszközökön utazva is elintézhetjük, hiszen a mobileszközünk segítségével vásárolhatunk, utalhatunk és biztonságosan fizethetünk. A jövő még számos olyan újító technológiát tartogat, amelyet a pénzintézetek sem hagyhatnak figyelmen kívül.”

Az év lakossági mobileszköz alkalmazása kategóriában idén az OTP Bank lett az első, a Simple szolgáltató és bank független mobilkereskedelmi alkalmazásával. Az OTP Bank egy további kategóriában is az első helyen végzett: A pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank díjat is nekik ítélte a független szakmai zsűri.

Az UniCredit Bank bizonyult a legjobbnak Az év lakossági hitelterméke kategóriában, Stabil Kamat jelzáloghitel termékével. A pénzintézet első helyen végzett Az év lakossági megtakarítási terméke kategóriában is, valamint a bank kereskedelemfinanszírozási területének vezetője, Somlai Gergely nyerte Az év ifjú bankára címet.

Az egyik legnépszerűbb kategória idén Az év lakossági számlacsomagja volt, ebben a kategóriában a Raiffeisen Bank lett az első Díjnullázó Plusz számlatermékével.

hirdetés

Töretlenül, immár 5. éve első a MagNet Bank Az év társadalmilag felelős bankja kategóriában, amelyben külön felkért, a CSR területén kompetens szakemberekből álló zsűri értékelt.

A MasterCard – év bankja versenyben idén pályázhattak először az Év legjobban kommunikáló bankja címre azok a pénzintézetek, amelyek az elmúlt egy évben új, ötletes kommunikációs kampányt valósítottak meg. A Budapest Bank lett idén a kategória győztese a „Hidd el, lehetséges” üzenetet középpontba állító kreatív platformjával.

Az év bankára kategóriában idén Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank alelnök-vezérigazgatója nyerte el a címet. Ezzel a díjjal a bankszakma a saját körein belül ismeri el a teljesítményt, hiszen a kategória győztesét a bankárok választják ki maguk közül.

Az idei teljes rangsor:

Az év bankja 2015

Erste Bank

OTP Bank

Gránit Bank

Az év lakossági hitelterméke 2015

UniCredit Bank

Erste Bank

CIB Bank – Raiffeisen Bank

Az év lakossági számlacsomagja 2015

Raiffeisen Bank

AXA Bank

FHB Jelzálogbank – MagNet Bank

Az év lakossági megtakarítási terméke 2015

UniCredit Bank

Budapest Bank

Raiffeisen Bank – CIB Bank

Az év leginnovatívabb bankja 2015

Erste Bank

OTP Bank

UniCredit Bank

A pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank 2015

OTP Bank

Budapest Bank

Erste Bank

Az év társadalmilag felelős bankja 2015

MagNet Bank

Budapest Bank

Raiffeisen Bank

Az év ifjú bankára 2015

Somlai Gergely (UniCredit Bank)

Konkoly Miklós (Budapest Bank)

Sziráki László (CIB Bank)

Az év lakossági mobileszköz alkalmazása 2015

OTP Bank

AXA Bank

Erste Bank

Az év legjobban kommunikáló bankja 2015

Budapest Bank

Axa Bank és OTP Bank

CIB Bank és Erste Bank

Az év bankára 2015

Hegedüs Éva (Gránit Bank)

Gratulálunk!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk