GASZTRO
Eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen ünnepi menüt lehetne kihozni (nagyrészt) az ársapkás termékekből.
GASZTRO
A szállodában már egy szokássá váltak a különböző gasztronómiai hétvégék, melyek minden esetben egy adott tematikát, konyhát, szezonális fogásokat hoznak a vendégeik számára. Ez a hagyomány jövőre folytatódik, megmutatjuk milyen különlegeséggekkel várnak!
GASZTRO
A világ legdrágább és legfinomabb marhahúsa, a wagyu marha is könnyedén elkészíthető otthon.
GASZTRO
Próbáltad már úgy a rakott krumplit, hogy nem főzöd hozzá elő az összetevőket? Időt és energiát spórolhatsz vele!
GASZTRO
Aki szereti a jó magyar ételeket, annak biztosan előkelő helyet foglal el a szívében a paprikás csirke. Mutatjuk, hogy mi hogyan készítjük!
GASZTRO
Hazánk gasztronómiájának tradicionális, ámde egyre inkább elfeledett része a vadhús fogyasztása. Hogy meghozzuk a kedvet hozzá, mutatunk pár érdekességet róla.
GASZTRO
A Geranium húsmentes étteremben egy kétszemélyes vacsora egy jó borsorral bőven 1 millió forint felett is lehet akár.
GASZTRO
A húsvétot megelőző csütörtököt nagycsütörtöknek vagy zöldcsütörtöknek is nevezik. Ez a gyönyörű kalács mindkét névhaz passzol, nem beszélve arról, hogy maradékot is felhasználhattok hozzá.
GASZTRO
A rovarlárvák széleskörű élelmiszeripari alkalmazása környezeti és gazdasági előnyökkel jár, ráadásul a jószágok kevés takarmányt igényelnek.
GASZTRO
Tökéletes szilveszteri bulisütemény. Ráadásul leveles is, ami azt jelenti, jövőre sok papírpénzetek lesz.
Népszerű
Ajánljuk