/rokaland/pizzat-reggelire-tojasos-feltet-kerult-a-pizza-me-pizzaira/
hirdetés

RÓKALAND
A Rovatból
hirdetés

Pizzát reggelire? - tojásos feltét került a Pizza Me pizzáira

Omlett és pizza egyben. Miért nem jött ezzel elő eddig senki?
Vass Adrienn - szmo.hu
2021. január 05.


Link másolása

hirdetés

Volt már olyan, hogy pizzát reggeliztem, de az általában az előző esti maradék újramelegítéséből adódott. És még így sem panaszkodnék az élményre.

Hiszen a pizza akkor is jó, ha rossz. Úgy emlékszem, hogy létezik valami hasonló mondás... A jó pizzához pedig elég egy jó tészta, és pár minőségi feltét, és enné az ember éjjel-nappal.

A Pizza Me már régóta fontolgatta, hogy az ebédelni és a vacsorázni kívánók mellett betámadja a reggelizni készülőket is, és ehhez egy nálunk kissé még szokatlan, de (állítólag) Olaszországban abszolút bevett szokáshoz nyúltak: a reggeli pizzához.

Szerencsére a csavar nem csak annyi, hogy "ha reggel eszed a pizzát, akkor reggeli".

Öt variáció közül lehet választani. Amiből 4 tojásos alapú, egy pedig még ennél is furább.

hirdetés
A variációk: Spenótos omlett pizza (mozzarella sajt,tejszín, spenót, tojás, parmezán sajt), Kaliforniai omlett pizza (mozzarella sajt, tejszín, kaliforniai paprika, tojás, parmezán sajt), Édes-sós csoda pizza (baracklekvár, bacon, tejszín, ricotta, parmezán sajt)

A spenótos és a kaliforniai pizza is kérhető +baconnal, így gyakorlatilag 4 sós és egy édes-sós verzió létezik. Ebből már azért csak talál az ember fogára valót.

Mi két tojásosnak estünk neki, és bátran kértünk fejenként egy pizzát, ráadásul a spenótosat baconos verzióban rendeltük. Egy normál, 32 centiset be tud falni bármelyikőnk segítség nélkül, ha nagyon éhesek vagyunk, így ebből indultunk ki most is, de elég nagyot tévedtünk.

Én konkrétan a felét sem tudtam begyömöszölni, és a férfi versenyző is csak úgy jutott túl 5 szeleten, hogy a végeket egyre nagyobb ívben hagyta meg.

Eszetekbe ne jusson egész reggeli pizzával próbálkozni, ha nem vagytok sportevők! A tejfölös-omlettes alap durván laktatóvá teszi az élményt.

Szerencsére amúgy nem a 32 centis a legkisebb egység. Szeletben is lehet kérni, 590 forintos áron.

Az ötlet remek. És jól kikísérletezték a tojásos alapot. Gazdag és ízletes. Első ránézésre nem néztem volna ki annyi ízt belőle, mint amennyit végül kaptam, de azért én még nem vagyok teljesen elégedett.

Nekem nagyon hiányzik egy kis szalámi vagy paradicsom. Úgy a tojás fölé meg alá! Mondjuk a tejföl meg a bacon helyett.

Persze tudom, hogy most nem a klasszikus, pizzás ízeket kell keresni, de én nem vagyok a bacon elkötelezett rajongója (és lehet, hogy nem vagyok ezzel egyedül), hús nélkül viszont kicsit laposnak találnám az élményt. Úgyhogy egy jó sonkára vagy szalámira jelezném az igényemet, de egy kis gombát vagy hagymát is el tudnék még rájuk képzelni.

Engem abszolút nem zavarna, ha közelebb állnánk a feltétek a klasszikus Pizza Me-s pizzákéhoz, mert azoknak tényleg elkötelezett rajongójuk vagyok évek óta!

Persze ahhoz, hogy új verziók is születhessenek, most első körben be kéne lendíteni ezt az újdonságot, hogy lássa a cég, hogy van-e igény a reggeli pizzára.

Én mindenképpen egy igennel szavazok, és bátran ajánlom nektek is, hogy tegyetek egy próbát velük!

Teszt jelleggel 4 helyen kérhettek szeletet elvitelre: a Blahán található Europeumban, a Széll Kálmán téren, az Eurocenterben és a Deák téren. A házhoz szállításról pedig a Netpincér gondoskodik. És a későn kelők számára jó hír, hogy a reggeli ajánlat egészen délig tart.

https://www.facebook.com/pizzame.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk