/rokaland/piacozz-az-interneten-a-magyar-termelok-is-online-feluletre-koltoztek/?utm_source=balsav&utm_medium=web
hirdetés

RÓKALAND
A Rovatból
hirdetés

Piacozz az interneten – a magyar termelők is online felületre költöztek

A XXI. század piaca már az interneten zajlik. Mutatjuk a kedvenc oldalainkat, ahonnan mindig friss árut rendelhetünk, anélkül, hogy kimozdulnánk otthonról.

Link másolása

hirdetés

Szögezzük le, hogy a személyes találkozásokat és az igazi piacos hangulatot nem pótolja semmi. De sok esetben a szükség törvényt bont.

Bár az élelmiszerboltok és a piacok nyitva vannak, sokan érezzük most azt, hogy inkább elkerülnénk a vásárlással járó tolongást, és az interneten keresünk érintkezésmentes opciót.

A klasszikus élelmiszerüzletek már jól bejáratott módon szállítanak házhoz szerte az országban, de sok esetben a saját termékeik nagyobb hangsúlyt kapnak, és a kisebb, magyar manufaktúrák nem találhatóak meg náluk. Ráadásul a zöldségek, gyümölcsök frissessége sem mindig a legjobb, valamint sok esetben azt sem tudjuk, hogy hazai vagy import árut szállítanak-e hozzánk.

De szerencsére az elmúlt egy évben több olyan oldal is kinőtte magát, ami a klasszikus piac élményét adja nekünk. Magyar áruk, magyar termelőktől, gondosan válogatva és frissen kerülhetnek rajtuk keresztül az asztalunkra.

Mutatjuk az 5 kedvencünket!

A Közért+ ilyen csodás csomagokat szállít házhoz
Közért+

www.kozertplusz.hu

hirdetés

A Közért+ a legfrissebb piac jellegű oldal.

A weboldalon megtaláljuk a Termelőket, akiktől közvetlenül tudunk vásárolni. A Termelő a vevő megrendelését követően takarítja be az árut, biztosítva ezáltal, hogy az friss maradjon, és a lehető legtöbb vitamint megőrizze. A digitális termelői piacon olyan hagyományosan előállított, adalékanyagoktól mentes házi termékek közül is válogathatunk, amelynek garantált valódiságát és minőségét a Közért + felügyeli. A termékeket szigorúan környezetbarát csomagolásban szállítják, gyorsan lebomló zacskókat, újrahasznosítható rekeszeket használnak, amiket vissza is lehet küldeni nekik.

Hova szállítanak?

Házhoz szállítást jelenleg Budapest, Pest, Győr-Moson-Sopron, Fejér, Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megye egyes településeire vállalnak.

És dolgoznak azon, hogy mihamarabb vásárlási lehetőséget és kiszállítást biztosítsanak az ország teljes területére.

Egy jó ok, hogy most vásároljunk náluk:

Márciusban ingyenes a kiszállítás, és 10% kedvezmény van a vásárlás végösszegéből a KOZERT10 kóddal.

Groenk Deli

www.groenk.hu

A Groenk Deli kitalálói évekig zöldség és gyümölcs nagykereskedésként működtek. Éttermeknek és cégeknek szállítottak árut. Majd jött a COVID, és egyik napról a másikra minden átalakult. A kényszer szülte a váltást: az éttermi ügyfelek bezártak, a céges ügyfelek home-office-ba küldték az embereket.

Így született meg a mindenki számára elérhető, prémium élelmiszereket forgalmazó webáruház. Egy olyan delikát üzlet, ahol minőségi termékeket találhatunk, melyeket személyesen válogatnak össze. Ráadásul az árut is ők maguk szállítják házhoz, nem dolgoznak külső futárcéggel, így tudják garantálni a minőségi szállítást is.

Egy év alatt sokat fejlődtek, és folyamatosan bővítették a termékpalettát, majd elkezdtek saját termékeket, "kencéket" készíteni. Jelenleg már készételekkel is foglalkoznak, amiket csak melegíteni vagy esetenként sütni kell egy-egy húzósabb munkanapon.

Hova szállítanak?

Budapest és a teljes agglomeráció, a Velencei-tó körüli települések, Székesfehérvár és április-október között a Balaton körüli települések.

Nekedterem

www.nekedterem.hu

A Nekedterem régi motoros. Kezdetben kifejezetten a heti dobozos koncepcióra építettek, amibe szezonális zöldségeket és gyümölcsöket válogattak össze. Ez az előfizetéses rendszer ma is működik náluk, de már sokkal több ennél az oldal.

Remek tippek és receptötletek is vannak fenn, és rengeteg kis, magyar vállalkozással dolgoznak együtt, akiket részletesen be is mutatnak.

Annyi finomság van az oldalukon, hogy kizárólag a bőség zavara miatt nehéz azt eldönteni, hogy mit rendeljen az ember.

Hova szállítanak?

Már az egész országban elérhető a szolgáltatásuk.

Itt a Szezon!

www.ittaszezon.com

Az Itt a Szezon! legfrissebb kampányában a mindennapi almafogyasztás hasznosságára hívja fel a figyelmet, de természetesen nem csak ez a gyümölcs érhető el náluk magas minőségben.

A nevükből is adódóan kiemelten fontos náluk is a szezonalitás. Ha feliratkozunk a hírlevelükre, előre kaphatunk értesítést arról, hogy mi érik be nemsokára, és mire érdemes akár előrendelést leadni.

Rendelhetjük házhoz a termékeket, de átvevőpontokat is hirdetnek rendszeresen, ahol maguktól a termelőktől kapjuk kézhez a megrendelt portékát.

Hova szállítanak?

Egyelőre Budapesten és annak agglomerációjában.

Itthoni

www.itthoni.hu

"Minap még szedték – Ma szállítjuk – Holnap már ízlelhetik."

A Itthoni kizárólag magyar termelők termékeivel foglalkozik. A megrendelt áru kiszállítását nem meglévő raktárkészletről, hanem a kiszállítást megelőző napon történő beszerzésből végezik, így nyilván az idénynek megfelelően náluk is folyamatosan változik a kínálat.

Fontos számukra a magas minőség, ezért jellemzően kímélő termelésben előállított termékek kerülnek be a webshopba.

Pro tipp: A húsvéti sonka előrendelés már náluk is elindult!

Hova szállítanak?

Budapest és környéke, Fejér megye egyes települései, Veszprém megye egyes települései, Jász-Nagykun-Szolnok megye egyes települései.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk