hirdetés

RÓKALAND

Koktélozás és medencézés a város felett - teszteltük a Cortile Sky Bar & Pool-t

Már nem kell hotelvendégnek lenned ahhoz, hogy kipróbálhasd!
Fotó: Csákvári Péter Szöveg: Vass Adrienn - szmo.hu
2020. június 20.

hirdetés

Tavaly novemberben nyitották meg a Cortile Hotelt a Dessewffy utcában, de mi, budapestiek keveset hallhattunk eddig róluk, mert főként külföldi szállóvendéggel voltak tele. Nem csoda tehát, hogy a vírus őket is térdre kényszerítette, és bár valószínűleg nemsokára újra tudnak indulni, egyelőre még csak nekünk, városlakóknak nyitották meg a Cortile Sky Bar&Pool névre hallgató egységüket.

Ez tulajdonképpen egy feszített vizű medence, egy terasz és egy koktélbár a város felett.

A medence vize kellemesen langyos, szóval melegebb napokon kellemesen el lehet benne üldögélni és csacsogni. És bár az időjárás még nem a legkedvezőbb, én azt mondom, hogy érdemes minél hamarabb kipróbálni az élményt, hiszen ha beüt a kánikula, szinte biztos, hogy fullon lesznek vendégekkel.

Hiszen az egyik legnagyobb előnyük, hogy a pancsolást ingyen biztosítják.

Természetesen italt azért illik és kell is vásárolni náluk. 5000 Ft/fő a minimális fogyasztás.

hirdetés

A ginek, borok és üdítők mellett ugyanis nagyszerű koktélok és moktélok (alkoholmentes koktél) közül is válogathatunk, a minőséget pedig az garantálja, hogy a Paulay Ede utcai Tuk Tuk Bar csapata viszi ezt a helyet is.

[next

Az egyik kedvencünk lett a Hungaria Spritz, amely pezsgővel, citrommal, kardamommal és eperrel kényeztet. És az alkoholmentes vonal CoCoját is nagyon csíptük, ami a Pina Colada élményét adja.

Harapnivaló egyelőre nincs, de mivel ez csak a soft opening, még sok minden változhat.

Én azt mondom, hogy még most nézzétek meg magatoknak őket, mielőtt visszatalálnak a külföldi vendégek, és fel sem lehet majd férni.

Délután 4-től este 10-ig várnak benneteket, és ha annyira megtetszik a hely, hogy privát bulit rendeznétek, akkor keressétek őket egyedi árajánlatért.

Itt találjátok meg:

Cím: Dessewffy utca 14.

Facebook oldal: Cortile Sky Bar&Pool


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk