hirdetés

RÓKALAND

Házhoz megy a karácsony - rendeld meg top éttermekből a karácsonyi menüt!

10 olyan lehetőséget mutatunk most nektek, amikben az eddigi tapasztalataink alapján vakon megbízunk.
Vass Adrienn - szmo.hu
2020. december 15.

hirdetés

Figyelem, figyelem! Ha még vacilláltok rajta, hogy mi legyen a karácsonyi menü, és megfordult a fejetekben, hogy inkább megrendelitek valahonnan: most dönteni kell! A legtöbb étterem már csak ezen a héten (van olyan hely, aki már csak 1-2 napig) fogadja be a rendeléseket. Így, aki nem akar lemaradni, jó, ha azonnal elhatározza magát.

Bátran állíthatjuk, hogy ennek a listának a szereplői nem okozhatnak csalódást. Évek óta biztosan és sikeresen működő helyek ezek, akik elviteles formában is hozzák a magas színvonalat. És egy karácsonyi vacsorának illik is megadni a módját!

Stand25 Bisztró

A Stand25nél jól működik az elvitel és a kiszállítás a hétköznapokban is, de van kifejezetten karácsonyi ajánlatuk is. Több opció közül választhattok náluk. Rendelhettek csak 1-2 fogást is, de egy teljes menüsor is a rendelkezésetekre áll.

Az ételek otthon, egy néhány perces előkészületet igényelnek, de ehhez írásos és videós segítséget is nyújtanak nektek.

hirdetés

December 1. és december 21. között lehet rendelni, és december 23-án lehet átvenni, 10:00 és 18:00 között az ételeket.

A pontos opciókról és részletekről a webes felületen érdemes tájékozódni. Többek között halászlé, somló is töltött káposzta is kapható náluk.

Érdeklődés, rendelés:

info@stand25.hu vagy 0630 9613262

https://stand25.hu/stand25-webshop/

Rosenstein Vendéglő

Rosensteinék elég titokzatosak az online felületen. Az árakról telefonon lehet érdeklődni és azon keresztül lehet leadni a rendelést is.

De ahogy az étterem rajongói bázisát ismerjük, így is hamarosan elérik a limitet, és pár nap múlva már biztosan nem fognak tudni új megrendeléseket befogadni.

Borkonyha, Textúra, Édes város

Sárközi Ákos és csapata több fronton is támad. A Textúrát megtaláljátok a Netpincéren és a Wolton is, de különlegesebb édességekért, a tojáslikőrös boxért, vagy karácsonyi menüért közvetlenül hozzájuk forduljatok.

A Textúrából december 20-ig lehet karácsonyi menüt rendelni, és a rendelést majd 24-én délelőtt lehet átvenni. Zserbó, halászlé, szürkeharcsa. Bármit merünk ajánlani innen is!

Részletek: http://texturaetterem.hu/webshop/

De ez a box is nagyon csábító:

"Megálmodtuk, majd üvegbe zártuk Lőrinc mangalica receptjét, Csabi nagyszüleinek erdélyi zakuszkáját, Ákos ikonikus kacsamáj terrine fogását, Zoli karácsonyi tojáslikőrjét, cukrászaink bonbon válogatását, kovászolt cipónkat és barátunk, Orsolyák Attila limitált furmint-hárslevelű válogatását. Mindezt fűszereztük sok-sok szeretettel, kedvességgel és csipetnyi sóval, borssal.

Rendelés: a borkonyha@borkonyha.hu e-mail címen 24 órával előre.

https://borkonyha.hu/borkonyha-sajat-vilaga-limitalt-darabszam

Az édes vonalról pedig az Édes város gondoskodik:

Béres Anett, a Michelin-csillagos Borkonyha cukrászséfje és a Textúra étterem cukrászai által megálmodott torták először kóstolhatók házhoz szállítva.

Részletek: https://edesvaros.hu/borkonyha

DNB Budapest

A Marriott étterméről már írtunk egy korábbi cikkünkben:

Náluk annyiféle finomság van, hogy felsorolni is nehéz lenne, de az egész kacsát például mi is kóstoltuk, és el voltunk ájulva tőle. Ráadásul ez az étel melegen érkezik, így semmi teendőnk vele, csak enni kell!

A weboldalukat érdemes böngészni: https://www.dnbbudapest.com/specials

Laurel

A Laurel már tavasszal is igazán izgalmas gurmé menüvel állt elő. Mi akkor kóstoltuk, és azóta sem feledtük. Némi előkészület és otthoni melegítés, tálalás ezekhez az ételekhez szükséges, de mellékelt leírás alapján pofonegyszerű, és isteni menüt tehetünk az ünnepi asztalra.

A Laurel most nem csak a karácsonyra, hanem a szilveszterre is gondolt. Ráadásul a két menü teljesen más, úgyhogy érdemes lehet akár mindkettőt kipróbálni.

SILENTIUM KARÁCSONY

"A menü 4+2 fogásból áll, melyeket vákuumzacskózva készítettünk elő, így nektek már csak pár befejező mozdulatot kell végeznetek a tökéletes vacsora érdekében. Az ételek mellé összeírtuk nektek a legfontosabb instrukciókat is az elkészítéshez."

https://dinnerbooking.com

Laurel Szilveszter 2020

"12 fogásból álló szilveszteri dobozunk nem csak harapnivalókat tartalmaz, finomabbnál-finomabb kis fogások mellett meglepetéseket is elrejtettünk a csomagokban. Év végi party boxunk mindenféle igényt kielégít és biztosan elegendő lesz egy egész estés évbúcsúztatóhoz."

https://dinnerbooking.com

Babka Budapest

A Babka is megtalálható a Wolton, így akár azonnal rendelhettek tőlük valami finomságot, de az ünnepekre is vannak speciális tételeik.

Ők a Facebook oldalukon a legaktívabbak, így érdemes ott követni őket és ha megtetszik valami, telefonon lehet érdeklődni, de személyesen is tudtok vásárolni náluk a Pozsonyi úton és a budai Deliben a Móriczon.

Vannak különleges, magyar alapanyagaik is, de a bejglijük is kihagyhatatlan!

Hagyományos, házi jellegű bejglink, puha tésztával, sok töltelékkel.

"A bejglit, a Babka nyitása óta kedves ismerősünk, Klára asszony süti nektek, és minden évben nagy sikert arat.

Bejgliben maradunk a klasszikus ízeknél: mákos, diós és gesztenyés töltelékkel készül (mazsolával vagy mazsola nélkül is kérhető.)"

Az előrendelés utolsó napja: december 18.

Elérhetőség:

https://www.facebook.com/babkabudapest

(1) 789 9672 (Babka Budapest - Pozsonyi út)

(30) 018 5335 (Babka Deli - Móricz Zsigmond körtér).

E-mail: deli@babkabudapest.hu

KIOSK Budapest

Aki evett már párszor a Kioskban, az tudja, hogy bennük meg lehet bízni. Sok éve menetelnek már változatlan minőségben, és a házhoz szállított ételeik is kiválóak (keressétek őket a Wolton).

Karácsonyi boxaik is eszméletlenül kívánatosak!

Karácsonyi boxok:

December 2-23. 1-2 napos átfutási idővel

Karácsonyi finomságok:

December 1-20.

Rendelés az info@kiosk-budapest.hu email címen, vagy személyesen a KIOSKban!

Átvétel vagy házhozszállítás: December 23-24.

Részletek: https://rendeles.kiosk-budapest.hu

Arany Kaviár Étterem

És a végére hagytuk az egyik legizgalmasabbat. Az Arany Kaviár Étterem idén 30 éves, és nevük egyet jelent a top midőséggel. Ha egy oroszos, kaviárban és lazacban gazdag, luxus vacsorát tennétek az asztalra, őket válasszátok!

Előrendelés: https://aranykaviar.hu/hazhozszallitas/hazhozszallitas-etel-es-italkinalat/


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk