hirdetés

RESPEKT

Ilyen az igazi szurkolótábor

Egy török kosárlabdacsapat tagjait komolyzenei koncertre invitálták. El is mentek, unták is rendesen, aztán a végén jött a csattanó.

Link másolása

hirdetés

Minden sportoló életében van egy olyan pillanat, amikor azt mondja: no, ezért volt érdemes csinálni. Ez általában a sportban elért sikerek után szokott megfordulni a fejükben. Egy török kosárcsapat tagjaival nem ez történt.

Íme, a videó, hátborzongatóan jó hangulatot varázsoltak az előadóterembe:

Az Anadolu Efes csapatát meghívták, hogy vegyenek részt egy komolyzenei koncerten. Nem volt kibúvó, menni kellett, bár a sportolóknak nemigen fűlött hozzá a foguk.

A koncert elején láthatjátok, hogy igencsak unatkoznak, de próbálnak jó képet vágni az egészhez, aztán egy idő elteltével már érzékelhetően álmosodtak a fiúk, látszott az arcukon, hogy nagyon máshol szeretnének lenni.kosaralvas

Kétméteres vagy annál is magasabb embereknek amúgy is kín sokáig egy kényelmetlen színházi székben ücsörögni, és szenvedtek is rendesen, amikor egyszercsak valami furcsa dolog történt.

hirdetés

A nagyzenekar a csapat indulóját kezdte el játszani, és a nézőtéren felállt valaki, és énekelni kezdett. Majd mások is, egyre többen. A csapattagok felélénkültek, ide-oda néztek, hogy mi is történik.

Kezdhetett derengeni nekik, hogy bizony itt ők most egy kicsit meg lettek vezetve. Egyre-másra látszik az arcokon a mosoly, ahogy rádöbbennek: különleges szurkolói akció áldozatai lettek.kosar1

Rövid idő múlva az egész terem felállt, és zúgott az induló, mindenki énekelt, most már a kosarasok is, hiszen rájöttek, hogy itt mindenki a csapat szurkolója, és ez bizony nekik szól, ez az ünneplés.

Még hátra volt a fő attrakció: egy pillanatra csend és sötét lett, ezalatt felkapták az ülések alatt, a zsebekben, meg ki tudja, hol rejtegetett zászlókat, szalagokat, és az igazi ünnep és meccshangulat csak eztán kezdődött, borzongatóan jó miliőt varázsoltak a terembe!kosarfokep

A csapat tagjainak arcán a meglepetés, majd az öröm mellett jól látszott a megkönnyebbülés is, hogy nem hiába kellett végigülniük a koncertet, megérte nem elaludni...

A videó láttán a legtöbbünknek az jut eszébe: ilyen egy igazi, kreatív, intelligens, egyúttal fanatikus szurkolótábor. No és hogy milyen tökéletesen megrendezték az egészet.

Nyomj egy lájkot, ha tetszett a videó!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés
RESPEKT

Itt a 2014-es focivébé hivatalos himnusza

Pitbull, Jennifer Lopez és a brazil Claudia Leite hozták össze a 2014-es világbajnokság dalát.

Link másolása

hirdetés

A dal nemég került ki a YouTube-ra, de máris több mint kétmillióan látták. A vb alatt nyilván naponta halljuk majd, és legalább akkora siker lesz, mint Shakira Waka-Waka-ja. A kubai származású rapper és J-Lo nem először dolgozik együtt. A 44 éves énekesnő boldogan vállalta a felkérést. Jennifer Lopez a himnusz kapcsán korábban azt mondta, olyan családban nőtt fel, ahol mindenki imádta a focit, így természetesen ő is nagy rajongója a sportágnak.

jlo

vbszines

A brazíliai labdarúgó világbajnokság megnyitója június 12-én lesz Sao Paulóban, Brazília-Horvátország összecsapás lesz a nyitómérkőzés.

hirdetés
Csoportbeosztás

A csoport: Brazília, Horvátország, Kamerun, Mexikó

B csoport: Spanyolország, Hollandia, Chile, Ausztrália

C csoport: Kolumbia, Görögország, Elefántcsontpart, Japán

D csoport: Uruguay, Costa Rica, Anglia, Olaszország

E csoport: Svájc, Ecuador, Franciaország, Honduras

F csoport: Argentína, Bosznia és Hercegovina, Irán, Nigéria

G csoport: Németország, Portugália, Ghána, Amerikai Egyesült Államok

H csoport: Belgium, Algéria, Oroszország, Dél-Korea

Nyomj egy lájkot, ha tetszett a videó!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
RESPEKT

Magyar lett minden idők legröhejesebb öngólja

Magyar meccsen született minden idők legviccesebb öngólja. Most megtudhatod, melyiken.

Link másolása

hirdetés

Íme, a győztes videó a magyar meccsről:

A Marca nevű spanyol sportlap olvasói megszavazták a világ legnevetségesebb öngólját. A mezőny erős volt, de egy itthoni mércével mérve is nagyon vicces produkció vitte el végül a pálmát.

A Videoton szlovák vendégjátékosa, Pavol Durica hatalmas bombagólját találták a marca.com olvasói a világ legröhejesebb öngóljának, a szlovák légiós olyan neveket előzött meg ezzel, mint Gareth Bale, vagy Lewis Dunk.

A 2008-as a Debrecen-FC Fehérvár Magyar Kupa-negyeddöntőn történt az eset, a debreceniek 2:1-re vezettek, amikor a 85. percben tizenegyeshez jutottak. Takács lövését Sebők hárította, a kipattanó labdát Durica 11 méterről, kapásból védhetetlenül bombázta saját kapujának a bal felső sarkába.

Ezzel a DVSC jutott tovább, a vesztes Videoton játékosai feltehetően máig nem értik, hogy társuknak hogy sikerült ezt a labdát így belőni, de maga Durica is álmatlanul forgolódhat még most is, amikor eszébe jut az eset.

hirdetés

Gareth Bale a Liverpool ellen még veszélyesebb volt saját kapujára...

Dunknak sikerült bedekáznia

Ha jót nevettél, nyomj egy lájkot!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
RESPEKT

Schumacher ébredezik

Hivatalos közleményben erősítették meg, hogy a Forma-1-es pilóta a javulás útjára lépett.

Link másolása

hirdetés

A német hírportálok is vezető hírként terjesztik: sokkal jobb állapotban van Michael Schumacher.

“Michael fejlődést mutat az úton, amit bejár. Pár pillanatig a tudatosság és az ébrenlét jeleit mutatja. Mellette vagyunk ebben a kemény és hosszú küzdelemben, együtt a grenoble-i kórház orvosaival, és továbbra is bizakodunk. Szeretnénk megköszönni a folyamatos szimpátiát. Ezzel egy időben ismét a megértéseteket kérjük, miszerint nem szeretnénk feltárni a részleteket. Ez szükséges ahhoz, hogy megvédjük Michaelt és családját, a privát szférát, és lehetővé tegyük azt, hogy az orvoscsoport teljes nyugalommal végezhesse a munkáját" - olvasható a világbajnok menedzsere, Sabine Kehm hivatalos közleményében.

Sabine-Kehm

Sabine Kehm

hirdetés

Megható üzenettel üdvözölték a Forma 1-es pilóta javulásáról szóló hírket a bahreini pályán. A szahíri pálya célegyenesének korlátján az "fohászaink és imáink veled vannak, Michael" feliratot festették a szervezők.

szahir

"Fohászaink és imáink veled vannak, Michael" - fotó: Getty Images

szahir1

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel így nyilatkozott: „Mindig óvatosan kezelem a másodkézből származó híreket, mindenesetre jó hallani, hogy a megfelelő irányba halad. Még hosszú folyamat áll előtte, szóval óvatosan kell fogalmaznunk, de akkor is jó ezt hallani hosszú-hosszú információ nélküli heteket követően. Minden jót kívánunk neki és családjának, remélhetőleg újabb híreket hallunk a következő hetekben.” - írja a Formula.hu

Schumacher egykori csapattársa, Felipe Massa kitörő örömmel fogadta a hírt: „Nagyon remélem, hogy már csak pozitív hírek jönnek. Minden egyes nap imádkozom érte, szeretném őt viszontlátni. Nagyon várom, hogy így legyen, addig is minden jót kívánok neki, családjának és az őt kezelő orvosoknak is. Remélem, folyamatosan jobb és jobb lesz a helyzet.”

schumi

Illusztráció: Szalai Attila

Már csütörtökön is nyilatkozott a menedzser, de akkor még csak a biztató jelekről beszélt. Ma már azonban számukra is egyértelművé vált, hogy kezd magához térni a sportoló.

Ha te is szurkolsz Schumi felépülésének, nyomj egy lájkot!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés
RESPEKT

Fából készült Budapest-felirat a Hősök terén

Újabb látványosság, ami mellett fotózkodhattok. Hogy tetszik?

Link másolása

hirdetés

A Hello Wood csoport egy látványos Budapest feliratot készített a Hősök terére. Ezzel is a most zajló Budapesti Tavaszi Fesztiválra szeretnék felhívni a figyelmet.

bpfelirat (1)

Fotó: Nagy Szabolcs

bpfelirat (2)

hirdetés

Fotó: Nagy Szabolcs

bpfelirat (3)

Fotó: Nagy Szabolcs

bpfelirat (4)

Fotó: Nagy Szabolcs

A Hello Wood:

A Hello Wood célja, tömöríteni az építészeket, dizájnereket, a legtehetségesebbeket, és számukra lehetőséget adni, hogy egy alkotóműhely tagjai legyenek. Ráadásul a Hello Wood egy olyan fesztivál, ahol fröccs mellett igazi inspiráció is folyik.

A Hello Wood egy összművészeti alkotótábor, ahol a szakmád nagyjai egy hét alatt a lehető legtöbbet hozzák ki belőled. Ez az a hely, ahol felteheted a koronát a portfóliódra, ahonnan az alkotásaid nem a fiókba, de neves kiállításokra és a médiába vándorolnak.

bpfelirat (5)

Fotó: Nagy Szabolcs

bpfelirat (6)

Fotó: Nagy Szabolcs

bpfelirat2

Fotó: Légrádi Ádám

BpDeccard

Fotó: Légrádi Ádám

Ha tetszik a felirat, nyomj egy lájkot!

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: