hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Szerda este óriási záróbuli az Instantban, sztárokkal búcsúzik a hely

A Nagymező utcai szórakozóhely lehúzza a rolót. A hagyományosan kedd esti Random Trip is szerdán lesz, kivételesen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 09.

hirdetés

Kő kövön - avagy az utolsó tánc! Ez a címe az Instant ma esti búcsúbulijának, ahol "több tucat dj és zenész szabadon garázdálkodhat a ház falain beül, így a fellépők sora végeláthatatlan.

Az udvaron felállított színpadon pedig a zenészeink váltják egymást a hangszerek és mikrofonok mögött, remélhetőleg egy hajnalig tartó örömzenélés keretén belül."

Az Instant bezárásának apropóján rendezett bulin közös képet is készítenek, amelyen bárki szerepelhet. Lesz mannequin challenge, ami az Instant-bulik (kinek miért) felejthetetlen hangulatát hivatott megőrizni: ha ebben részt akarsz venni, akkor feltétlenül érkezz meg éjfélig, és kövesd a bejáratnál kapott instrukciókat.

Vitáris Iván (Ivan & the Parazol), Schoblocher Barbara (Blahalousiana), Kiss Tibi (Quimby), na és persze a Random Trip népszerűségéért felelős Delov Jávor közreműködésével készült egy videoklip is, amely a legelső - természetesen nagyon eklektikus - Random Trip lemezt harangozza be.

A lemezen persze sokkal, de sokkal több zenész szerepel majd.

hirdetés

Videó: a Random Trip lemez beharangozója

Többek között a dalban közreműködő Vitáris Ivánnal, valamint Fábián Julival, MC Zeekkel és Szepesi Mátyással kiegészülve február 15-én este élőben is jelentkezik a Random Trip, búcsúztatva az Instant épületét.

A Facebook event még egyszer: https://www.facebook.com/events/707868236055728/

Oszd meg a cikket, hogy mások is tudjanak az eseményről!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk