/programok/szellempartival-zarja-a-szezont-a-holnemvolt-park/
hirdetés

PROGRAMOK

Szellempartival zárja a szezont a Holnemvolt Park

Családi tökfaragó műhely, tűzzsonglőr bemutató, szellemkereső játék, de még tomboló zombik is lesznek a téli szünet előtt.
hirdetés

A Holnemvolt Park a téli hónapokra bezárja kapuit, azonban előtte még egy hatalmas bulival várnak mindenkit. Mindenszentek előestéjén 6-tól éjjel 11-ig családi tökfaragó műhellyel, tűzzsonglőr bemutatóval, szellemkereső játékkal, sőt még tomboló zombikkal is készülnek.

A régi körhintától a dzsungel mesevasút felé vezető sétány mentén a „rémsétány” kínál programokat. Lesz családi tökfaragó műhely, szellemkereső játék, arcfestés, tűzzsonglőr bemutató, mi több, lesznek riogatók és még tomboló zombik is. Az elvarázsolt kastély homlokzatára fénnyel festenek látványos mintákat.

holnamvolt2

A rendezvényterem előtt japán jókai macuri, azaz „szellem fesztivál” kulturális bemutató lesz, ahol bárki megismerheti, hogy a japán hagyományokban miként jelenik meg a szellemek világa. Lesz itt legyezőjáték, démon arckirakó, kívánságtábla, de ki lehet majd próbálni az origamit, a kabuki álarcokat és a tradicionális japán viseletet is. A japán konyha iránt érdeklődőket külön gasztropagoda várja.

hirdetés

A Holnemvolt Park játéküzemei is működnek a Szellemparti teljes időtartama alatt, és a lacikonyha és a többi vendéglátóhely is nyitva lesz. A programok este 11 óráig tartanak, a belépni 10 óráig lehet. A belépőjegy

egységesen 500 Ft, a játékok zseton váltásával vehetők igénybe. A szervezők külön felhívják a figyelmet arra, hogy bizonyos játékoknál a megszokottól eltérő, egyesek számára esetleg ijesztőnek tűnő látványelemek is előfordulhatnak.

A szombat esti Szellemparti egyúttal a Holnemvolt Park szezonzáró eseménye is lesz. Másnap, azaz november 1-én vasárnap ugyan még a szokott módon üzemel, de november 2-től, a téli szezon kezdetétől leállnak a park játékai. November és december hónapokban pedig megkezdődnek a területre tervezett Mesepark és Pannon Park kivitelezésének munkálatai is. Az építkezések a Mesepark esetében 2016 végére, a Pannon Parknál pedig várhatóan két ütemben, 2018-ra, illetve 2019-re fejeződnek be.

A műemléki játékok természetesen megmaradnak, így a terület újbóli megnyitása után azokat ismét lehet majd használni. Az építkezések miatti lezárás természetesen csak a Holnemvolt Park területét érinti. Az Állatkert klasszikus területe az eddigiekhez hasonlóan továbbra is zavartalanul fogadja a látogatókat az év minden napján.

Ha érdekes a program, oszd meg barátaiddal is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk