/programok/programok-amik-nem-maradnak-el-2020-ban/
hirdetés

PROGRAMOK

Programok, amik nem maradnak el 2020-ban

Összegyűjtöttük, hogy idén milyen programokra számíthatsz országszerte.
hirdetés

Budapest Park

A kialakult járványhelyzet miatt, továbbá a terjedés megelőzésének érdekében a kormány szabályai alapján, minden nagykoncertjüket át kellett szervezniük más időpontra. Azonban az általuk kigondolt exkluzív, kislétszámú Park Klub koncertek lehetőséget adnak a bulizásra a szabad ég alatt, a kisszínpadon! Gyere el és bulizz egy karnyújtásnyira kedvenceidtől, a felfokozott hangulat és a családias környezet olyan élményt ad mindnyájunknak, amit még évek múlva is emlegetni fogunk! Hogy milyen koncertek lesznek, itt tudod megnézni.

Akvárium Klub

Az Akvárium Klubban is várnak a kislétszámú koncertek. Bővebb info ITT!

Orfűi búfelejtő

hirdetés

Augusztus 26-29., Panoráma Camping Orfű

Habár a Fishing on Orfű idén elmarad, a Panoráma Camping természetesen nyitva tart, ráadásul különleges programokkal vár a fesztivál tervezett időpontja alatt. Ha nem mondtad le a szállásodat és Orfűn töltöd ezt a pár napot, vagy a fesztiváltól függetlenül éppen erre járnál, akkor ugorj be hozzájuk, készülnek pár aprósággal!

Bakáts Feszt

Augusztus 28-29., Bakáts tér

Csakcsűr bulik helyettesítik a Kolorádót

Augusztus 28-29., Sztrilich Pál Cserkészpark

A Kolorádó fesztivál szervezői idén egy kis létszámú bulival, a Csakcsűrrel kedveskednek nektek a pénteki és szombati ex-Kolorádós napokon. Egy csak napijegyes, kis létszámú bulit szerveztek azért, hogy megháláljuk a segítséget, és hogy együtt eresszük ki a gőzt a Csűrben. Természetesen az aktuális hatósági előírásoknak megfelelően teszik mindezt, tehát naponta 500-an lehetnek.

Belvárosi Sörfesztivál

Szeptember 1-6., Budapest, Szabadság tér

A tavalyi óriási sikernek köszönhetően idén szeptember 1-6. között 6 napon keresztül várják a sörkedvelőket a belváros szívében, a Szabadság téren. A belépés továbbra is ingyenes, kóstoláshoz azonban fesztiválpohár megvásárlása szükséges.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is képviseltetik magukat a sörpiac meghatározó szereplői: a legnagyobb sörgyárak, a legkiemelkedőbb importőrök és a hazai kisüzemi sörfőzdék. A rendezvényen több mint 250 sörkülönlegességgel, köztük rengeteg újdonsággal várják a látogatókat. A minőségi sörkínálat mellett kiemelkedő gasztro-felhozatalra is számíthatunk az év legnagyobb sörös eseményén.

Budapest Borfesztivál

Szeptember 10-13. között a Budavári Palota Hunyadi udvarában

Ebben az évben a Budapest Borfesztivál korlátozott méretben, de magas színvonalú eseményen fogadja elkötelezett rajongóit szeptember 10-13. között a Budavári Palota Hunyadi udvarában. Budapest egyik legimpozánsabb környezetében prémium borokkal és pezsgőkkel, valamint csúcsgasztronómiával, kényelmes pihenőszigetekkel, lounge hangulattal várják a borkedvelőket egy felejthetetlen nyár végi élményre.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk