hirdetés

PROGRAMOK
A Rovatból
hirdetés

„Októberben mindenkinek jó lesz” – helyszíni és online előadásokkal is vár a Momentán Társulat

Szeretnél imprót nézni, de közben nem akarsz élőben megjelenni a színházban? Van megoldás!
Fotó: Momentán Társulat/Instagram - szmo.hu
2020. október 14.

hirdetés

Az imprószínházként országos népszerűségnek örvendő Momentán Társulat már a koronavírus első hullámának idején is számos online programmal és előadással igyekezett a nézők igényét kielégíteni. Most, a második részleges lezárás idején sem kell Momentán-élmény nélkül maradnunk: a színpad egyaránt tart élő és online előadásokat.

Az alap Momentán-élményt, a pontosan 1300-szor játszott, mindig más és más RögvEst előadást októberben biztosan láthatjuk élőben az Impró színpadán. Mivel jelen bizonytalan esetben az esetleges novemberi előadásokról semmit nem lehet tudni, érdemes most jegyet foglalni az eseményekre, amelyek időpontjai október 18. vasárnap 19:00 és október 27. kedd 19:00 óra.

(A linkre kattintva jegyet is rendelhetsz.)

Fontos: az Impróban tartott előadásokon a társulat minden biztonsági óvintézkedést betart. Kérik, hogy aki betegnek érzi magát, ne jelenjen meg az előadáson. Belépéskor érintésmentesen megmérik a testhőmérsékletet, és amennyiben 37,5 fölött van, akkor az előadáson való részvétel nem megengedett. A bejáratnál kézfertőtlenítőket helyeztek el, és a nézőtéren a helyek egymástól biztonságos távolságra vannak. A maszkviselés a színház teljes területén kötelező.

Online Fröccs Buda Lászlóval, amit otthonról tudsz követni!

hirdetés

Hogyha úgy érzed, inkább az otthonod biztonságából, óvatosabb duhajként néznéd meg a Momentán Társulatot, erre is van lehetőséged! Október 28-án ugyanis Online Fröccs előadással készül a Momentán. Ha biztonsági játékos vagy, és nem szeretnél több emberrel találkozni a szükségesnél, nézd online! Ha pedig nem Budapesten élsz, most végre nem kell órákat utaznod egy Momentán-előadás kedvéért!

Október végén pszichológus szakértőjük Buda László pszichiáter lesz, akivel a testi és lelki immunrendszer erősítéséről beszélgetnek és játszanak: hogyan tudjuk megőrizni az egyensúlyunkat, megtartani a harmóniát? Hogyan maradjunk függetlenek a környezetünkből érkező negatív hatásokkal szemben? Hogyan ne menjünk a kiábrándultság, a rossz hírek által keltett árral?

Az Online Fröccs időpontja 2020. október 29. csütörtök 20:00. Jegyek EZEN A LINKEN rendelhetők.

Az előadás kezdete előtt e-mailben fogsz kapni egy linket, amin keresztül követni tudod majd az előadást. Az előadáson a férőhelyek száma limitált, így tudják biztosítani, hogy az interakció gördülékenyen megvalósulhasson!

Facebook Live: Impró Ninja Warrior - Ha bejön a kihívás!

Mivel nem mindenkinek van most lehetősége akár fizikailag, akár anyagi okokból színházba jönni, a társulat tagjai mindenképpen igyekeztek olyan online tartalmat is adni, ami bárki számára elérhető. Ezért a karantén-időszakból már megismert Impró Ninja Warrior újabb évadával jelentkeznek.

Három Momentános három imprónindzsa szerepébe bújik, akiknek különböző improvizációs kihívásokat kell teljesíteniük. Hogy pontosan miket, azt sem ők, sem a közönség nem tudja előre. De épp ettől válik izgalmassá. Rögtönzött viadal, szórakozás, nevetés, imprópárbaj és persze főleg játék egymással és az online létezés nyújtotta lehetőségekkel.

Ha szeretnél velük tartani, akkor vésd be a naptárba: 2020. október 20. kedd 20:00.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk