hirdetés

PROGRAMOK
A Rovatból
hirdetés

Nyári szabadtéri előadásokkal jelentkezik a Momentán Társulat a Margitszigeten

Az improvizációs társulat mindig az adott este közönségének ötleteiből építkezik, interaktív előadásaikban nincs előre megírva semmi, ezért minden este egyedi és megismételhetetlen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 17.

hirdetés

Nyári előadásokkal várja a könnyed színházi élményre vágyókat a Momentán Társulat. Az improvizációs előadások ezúttal nem a belvárosi színházukban, az Impróban lesznek, hanem a Margitszigeten, egy hangulatos szabadtéri helyszínen. Egyelőre négy előadást hirdettek június-júliusra.

Legnépszerűbb előadásaival tér vissza az offline előadások világába a Momentán.

Az improvizációs társulat mindig az adott este közönségének ötleteiből építkezik, interaktív előadásaikban nincs előre megírva semmi, ezért minden este egyedi és megismételhetetlen.

Nyáron kétféle előadásukat láthatjuk: a több mint 1400 előadást megélt RögvEstet, egy fordulatokkal, nevetéssel és váratlan megoldásokkal tűzdelt pörgős előadást. Valamint a Rendezők Viadalát, ami egy improvizált stílusjáték filmes műfajok és a közönség ötletei alapján.

A nyári időszakban a Margitszigeten, a Petőfi Sándor Napközis Tábor helyszínén találkozhatunk velük, ahol egy hangulatos, romantikus, ugyanakkor biztonságos helyszínen adnak elő. Reményeik szerint az idén elmaradó Művészetek Völgye hangulatát is vissza tudják majd idézni a szabadtéren szabadon szárnyaló ötletekkel, gondolatokkal.

hirdetés

“Ahogy jött a hír, hogy van esély ismét előadásokat tartani, elkezdtünk keresgélni, ötletelni, hogy hogyan tudunk biztonságos keretek között újra élményt adni. Ez a tábor tökéletes megoldás: hangulatos, szabadtéri, elég jól megközelíthető, és másfél méteres távolságtartással is elfér 140 fő a nézőtéren” - mondta Bódy Gergő, a társulat művészeti vezetője.

“Nagyon örülünk, hogy élőben hallhatjuk majd, ahogy a nézők bekiabálják az ötleteiteket, ahogy tapsolnak, nevetnek vagy épp a bemelegítő játék során egymás felé fordulnak. Szóval nagyon várjuk, hogy személyesen találkozhassunk ismét a közönségünkkel!”

- tette hozzá.

A jelenleg kihirdetett előadások:

06.28. vasárnap 18:30 Rendezők Viadala

07.01. szerda 18:30 RögvEst

07.03. péntek 18:30 RögvEst

07.09. csütörtök 18:30 RögvEst

Azok számára pedig, akik még nem szeretnének kimozdulni és élőben megnézni a társulatot, a karantén alatt indított online adásaikkal június 30-ig továbbra is alternatívát nyújtanak a ”Momentán TV”-n, a Facebook-oldalukon.

Online pedig a legközelebbi "nagy dobás", és egyben a Momentán TV záróeseménye, egy Online Fröccs lesz Buda Lászlóval arról, hogy hogyan tudunk produktívan, nem pedig a negatívumokra és veszteségekre koncentrálva visszatérni, újrakezdeni...

Ennek a dátuma: június 25. csütörtök 20:15

Bővebben a Momentán Társulat Facebook-oldalán.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk