?> /programok/negyven-eve-csak-szabadon/ Negyven éve, csak szabadon… | szmo.hu
hirdetés

PROGRAMOK

Negyven éve, csak szabadon…

Zene, kultúra, gasztronómia, turisztika és sport – ezt a kombót ígéri a július 14-19. között Velencén megrendezett EFOTT!

Link másolása

hirdetés

Idén ismerős helyszínen, a Velencei-tó strandján, Velencén kerül megrendezésre július 14-19. között hazánk leglazább fesztiválja. A 2015-ös EFOTT házigazdája az Óbudai Egyetem lesz. Magyarország legnagyobb hallgatói bulija jubilál, és a 40. évforduló alkalmából nagyobb partit ígérnek nektek mint valaha. A fesztivál nyitásáról Ganxsta Zolee és a Kartel, zárásáról pedig egy gigantikus szülinapi show gondoskodik majd.

Az EFOTT szó elhangzását követően szinte már automatikusan eszünkbe jut az idén jubiláló rendezvény szlogenje: „EFOTT, az ország legnagyobb hallgatói bulija”. Azonban nem csak bulit ígérnek nektek, hiszen a fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a fesztiválozók kulturális- és sport életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte évről-évre bővülnek, nem csak létszámuk, de színvonaluk tekintetében is.

11209391_10153779180623368_472163458934565711_n

_DSC1342

hirdetés

_DSC7215

quimby_pozsonyi_roland

"
“Csupa nagy durranással és számos újítással készülünk a 2015-ös EFOTT-ra ” - mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

A fesztiválon 12 zenei helyszín közül válogathattok és az első napon már egyből egy igazán ütős koncerttel, a 20-ik szülinapját ünneplő Ganxsta Zolee és a Kartellel, valamint vendégzenészeikkel bulizhattok, majd a következő napokon feltűnnek olyan hazai kedvencek, mint a Punnany Massif, a Brains, a PASO, a Quimby, a Wellhello és az Anna and the Barbies. A nemzetközi mezőnyt idén Borgore, Otto Knows és DubFX képviseli majd. Az ausztrál zenész, aki 17-én lép fel az EFOTT színpadára üzent is nektek. „Imádok Magyarországra járni, szeretem belevetni magam a magyar életstílusba, rajongok azért a kultúráért és az ottani közönségért. Az emberek nagyszerűek ott! Soha nem zenéltem még az utcán annyi ember előtt, mint például tavaly nyáron, az Erzsébet téren. Azóta hivatalosan is Budapest a kedvenc városom, ha utcazenélésről van szó!”- mondta.

_DSC3170

_DSC3877

_RPF1635

_DSC7144

Szombaton egy négy órás szuperkoncerttel zárul a bulizás, ahol furcsa párosok (egykoriak és maiak mixelve) elevenítik majd fel az elmúlt negyven évet. Ennek házigazdája Buda Márton lesz. Itt nektek is meghatározó szerepetek lesz hiszen az egyes formációkat ti értékelhetitek majd. Az este folyamán nyolc zenekar egy-egy vendégművésszel kiegészülve lép majd színpadra. A Mary Popkids mellett például Somló Tamás tűnik majd fel. A különleges párosok sora itt még nem ér véget: a Kaukázus Vincze Lillával kezd közös éneklésbe, a Magashegyi Underground a KFT-vel idézi meg Afrikát, a Wellhello pedig a Soho Partyval lép fel! A Hősök EFOTT-ra szabják az Animal Cannibals egyik dalát, a Brains pedig Kállay-Saunders Andrással fut. Az Intim Torna Illegál a 90-es évek egyik hazai ikonját, Kozsót választotta párjául, de a szülinapi nyolcas a Punnany Massiffal válik teljessé, akik Ganxsta Zolee és Big Daddy Lacával idézik meg a Való Világot.

Ha aktív kikapcsolódásra vágytok számos sportprogramból válogathattok, így kipróbálhatjátok a teqballt, a buborékfocit és vívást, de akár is kezdhetitek a napotokat. Sőt a bringások a Tekerj az EFOTT-ra! keretein belül kedvenc járgányukkal is érkezhetnek. Emellett lesz color party, lovaskocsis túra, borkóstolás, gasztrofalu nótakaraokéval és kézműves hamburgerekkel, valamint mai filmeket is nézhettek a kertmoziban.

_RPF7991

_DSC7236

_RPF7910

_DSC1956

A Velencei-tó partján ejtőzve elszakadhattok a hétköznapoktól, és gyűjthettek új élményeket például kipróbálhatjátok a különböző vízi programokat (vízilabdától a vízifocin át a sárkányhajózásig). Idén rekord-látogatószámra készülve mind a helyszín területét, mind a kempingét 40%-al növelték meg a szervezők, így minden eddiginél nagyobb területet foglalhattok el.

A fesztivál programjairól részletesen weboldalukon olvashattok és a helyszín térképét ITT találjátok.

Ne maradjatok le egyik programról se, Androidra ITT, iPhone-ra ITT tölthetitek le a fesztivál appját!

VIDEO: Simon menni EFOTT fesztivál 2015

Jegyek

Hetijegy

ERSTE Érted hetijegy diákoknak: 12.990 Ft, infók:ITT

2015. július 1-től július 13-ig: 20.990 Ft

Helyszínen: 21.000 Ft

Hétvégi jegy (Érvényes: péntek-szombati napra)

2015. július 1-től július 13-ig: 11.990 Ft

Helyszínen: 12.000 Ft

Napijegy

Nyitónapra (Július 14.): helyszínen 4.000 Ft

Szerdától-szombatig (1-4. nap): 2015. július 1-től július 13-ig: 6.990 Ft

Helyszínen: 7.000 Ft

Online ITT, ITT, és ITT vehetitek meg.

Személyesen promoterektől is megvásárolhatjátok, akiknek elérhetőségeit ITT találjátok.

Gárdonyi TDM-ben ( 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22)

A fesztivál helyszínén, a jegypénztároknál!

Ha Te is ott leszel a fesztiválon, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk