hirdetés

PROGRAMOK
A Rovatból
hirdetés

Menő versenyautókat néznél, vagy inkább a fűben heverésznél az idei majálison?

Mindkettőre lesz lehetőséged, de lesz jó néhány koncert is, meg annyiféle gasztroélmény, amennyit csak akarsz. Összeszedtünk néhány programot a hosszú hétvégére.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 26.

hirdetés

Újabb hosszú hétvége közeleg, ha nem is mindenkinek, de sokaknak, hiszen május 1-je hétfőre esik. Ezért úgy gondoltuk, hasznát veheted néhány programlehetőségnek, főleg, hogy úgy tűnik, az időjárás is egész kegyes lesz velünk.

Budapest

A III. Városligeti Majálisra például bármikor kiugorhatsz, hiszen az egész rendezvény ingyenes, és minden lesz ott, mi szem-szájnak, sőt fülnek ingere. Szombattól hétfőig folyamatos programok várnak, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedveznek: bűvészműsor, gyerekelőadás, de Pápai Joci és Caramel is ad koncertet, hogy csak kettőt említsünk a rengeteg fellépőből.

Részletes programleírás a videóban:

Videó: a tavalyi Városligeti Majális

hirdetés

Az autókat és a sebességet kedvelőknek a Budapest szívében megrendezett V. Nagy Futam lehet a legjobb döntés, ami hétfőn reggeltől estig folyamatosan szinten tartja az adrenalint: pályaautók, autocross, rallycross, tereprally, rally, kamion és drift versenyzők bemutatkozása, Mercedesek, Hondák, Michelisz Norbert és persze még rengeteg F1-es pilóta. Itt a részletes programleírás:nagy

ITT pedig tavalyi képes beszámolónk.

Ha különleges helyről szemlélnéd az eseményeket és közben elsőosztályú ételt-italt is fogyasztanál, akkor vehetsz VIP jegyet.

Videó: a III. Nagy Futam

A Gellért-hegy és a Várhegy közötti dombos területen minden év május 1-jén megrendezett Tabán Fesztiválon most is a zene van a középpontban: a "vén rókák" mellett a fiatalok is képviseltetik magukat. Fellép a Maxisun, Abaházi Csaba és a MégEgyKör, Török Ádám és a Mini, a Beatrice, Bill és Hobo újra együtt, és a Tátrai Band.

Vidék

Az újszegedi Erzsébet ligetben idén is lesz Szegedi Majális, ami már pénteken elkezdődik! Íme a program:

2017. április 28, péntek

15:00 Nosztalgia slágerek Horváth Andrással

18:30 Colorado Country Band

20:00 Prémium Party – a nagyon, nagyon zene! A lemezjátszóknál Horváth András

2017. április 29, szombat

13:00 Rendőrségi bemutató

17:00 Peter and Pan

18:00 Blues Brothers Show

20:00 Dér Heni

20:30 Bulivonat Várkonyi Tibivel

2017. április 30, vasárnap

09:30 A Magyar Honvédség Katonai bemutatója

16:30 Akrobatikus rock 'n roll a Kozmosz Egyesülettel

17:00 Grimm Busz Színház

18:30 Indigo koncert

20:00 Marót Viki és a Nova Kultúrzenekar

21:30 Majális Utcabál: Mr. Bongo és Barátai

2017. május 1, hétfő

10:30 Néptánc a Délikert Egyesülettel

11:30 CDC Tánciskola

12:00 Skillfull Dance

13:00 Dél-alföldi Nótaénekesek műsora: Báder Béla és zenekara

15:00 Harmonika Európában

16:00 Diamond TSE

16:30 Kozmosz Egyesület

17:00 A Senior Center műsora

18:30 Majális Utcabál: Útközband

19:00 Gáspár Laci

21:00 Takács Nikolas

ZÁPOR-TAVI MAJÁLIS

10:00 Majális kölyökdélelőtt a Csiga Duóval

11:30 Akrobatikus rock 'n roll a Kozmosz Egyesület táncosaival

12:00 Jó ebédhez Szól a nóta: Fehérvári László

13:00 Wake Up Little Suzie

14:00 Bemutatkozik a CDC Tánciskola

15:00 Corcovado Social Klub

16:00 Animal Cannibals

17:00 Majális utcabál az Útközband Zenekarral

Debrecenben a nagy sikere való tekintettel május 1-jén ismét megrendezik a Nagyerdei Szabadtéri Játékok évadnyitó programját, a Táncos Majálist. A Szabadtéri Színpadon 14 órától lépnek fel a Debrecenben működő táncegyüttesek, tánciskolák, mozgásművészeti csoportok, művészeti iskolák és egyesületek. Bemutatkoznak az új tánc-és mozgásművészeti irányzatok is. A Békás-tó környékén már 12 órától szórakoztató térzene, kirakodó vásár, kézműves játszóház, gasztronómiai bemutatók várják a közönséget.

A debreceni táncosok ezzel a rendezvénnyel a Tánc Világnapjának is méltó ünnepét tartják. A rendezvény ingyenesen látogatható.

A kisgyerekeseknek kis kedveznek: hétfőn a Kerekerdő Élményparkban mesefigurák, akrobaták, bohócok, lézeres kalózpálya és még sok-sok meglepetés vár minden családot, meghosszabbított nyitvatartással.

Székesfehérváron sportos lesz a majális: ha itt van május elseje, akkor a Bregyó Sportcentrum egész területén dübörögni kezd a Sportmajális népszerű sportolókkal, egyesületekkel és extrém programdömpinggel. A nyitó felvonulás a több ezer fős energikus tömeget nem mindennapi versenyekre, bemutatókra vezeti, ahol profik és kezdő mozgolódni vágyók együtt edzhetnek. Ez a nap a mozgásé, a sporté, a szórakozásé és természetesen a kikapcsolódásé.sp

Kecskeméten idén háromnaposra bővült a kecskeméti majális a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. Április 29-én és 30-án, valamint május 1-jén rengeteg színes programmal várják a kilátogatókat.

Május 1-jén, hétfőn a hagyományokhoz híven megrendezésre kerül a kecskeméti városi majális a Domb felőli oldalon.

A május 1-jei tavaszköszöntő felvonulás idén is 10.00 órakor a kecskeméti főtérről indul a Kecskemét Táncegyüttes vezetésével. A néptáncosok vezette tömeg lufik és ének kíséretében kicsivel 11.00 óra előtt érkezik meg a szabadidőközpontba, amelyet színpadi produkció és májusfatánc követ.

Fellépnek a Dance for Art Táncstúdió növendékei, Tálas Csongor bűvész, valamint a Star Academy felfedezettje, Hegyi Dávid.

A gyerekek örömére fellép Pasenkó lufihajtogató bohóc, valamint a Matiné zenekar.

Az este sztárfellépője Vastag Tamás lesz, aki 18.30-tól áll színpadra. A fellépők mellett DJ Pénzes egész napos kívánságműsorral várja a kilátogatókat.

A nap folyamán lesz sörivó verseny, szörpivó verseny, lekvároskenyér-evőverseny, játszósarok, ugrálóvár, vidámpark, kézműves foglalkozások, népi játékok, arcfestés, valamint csillámtetoválás.hs

Kép: hiros-sport.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk