/programok/malacos-futassal-inditja-2016-ot-tobb-ezer-magyar/
hirdetés

PROGRAMOK

Malacos futással indítja 2016-ot több ezer magyar

Megállíthatatlanul terjed egy újévi kocogásról szóló Facebook-esemény. Fuss te is január 2-án egy malac alakú kört a fővárosban!
hirdetés

Nevével ellentétben a "malacos futás" nem egy ősrégi magyar hagyomány, hanem egy megállíthatatlanul terjedő Facebook-esemény.

Imre, a főszervező 2015 január 2-án egy malac alakú kört futott egyedül,

Budapest utcáin, az újévben viszont társaságot is szeretne maga mellé. Így született meg a "malacos futás" ötletet.Running_Javelina

A kocogás 4,5 kilométeren zajlik majd 2016 január másodikán, pontban 9:30-kor, az Erzsébet téri szökőkút előtt. Imre szerint laza, másnaposan is nyugodtan vállalható lesz a tempó: átlagosan 6:45 perc/km. Továbbá felhívja a figyelmet arra is, hogy a résztvevők érkezzenek pontosan, mert a hidegre való tekintettel nem tudnak senkit sem megvárni.pig-46852_960_720

"Mivel az útvonalat csak én ismerem, a lassú tempó garantált" - írta az esemény szervezője. Ha ti is részt szeretnétek venni a különleges újévi futáson, hozzatok bátran a GPS trackert, órát, okostelefont vagy mp3 lejátszót is. Ha ránk hallgattok, érdemes malacnak beöltözni az utolérhetetlen újévi hangulat érdekében!

hirdetés
Imre szeretné, ha szükség esetén lenne néhány ember, aki hivatalos szervezőként segítene neki.

Mi a feladat?

Öntapadós "SZERVEZŐ" feliratú matrica viselése, a futók figyelmeztetése, ha esetleg nagy szélességben elfoglalnák a járdát, valamint az esetleg leszakadt futók útbaigazítása. Valószínűleg nem lesz szükség rádiós kapcsolatra, azonban előnyös, ha van valakinél walkie talkie. Ha jelentkeztek segítőnek, esélyes, hogy előre meg kell ismernetek az útvonalat, így a meglepetés elmarad. Ha szívesen lennétek szervezők, itt tudtok jelentkezni.

malac

Fontos: A futás Közterületen zajlik majd, így feltétlenül tartsátok majd be a KRESZ gyalogosokra vonatkozó előírásait. A balesetek elkerülése érdekében a főszervező az esemény alatt közzé is tett néhány sort a szabályokról.

Ha te is szívesen részt vennél a futáson, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk