/programok/latvanyos-amerikai-autocsodak-ilyen-a-17-nemzetkozi-amerikai-auto-fesztival/
hirdetés

PROGRAMOK

Látványos amerikai autócsodák - ilyen a 17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

Nemzetközi hadtest szállta meg a Monostori erődöt, ahol a hétvégén még gyönyörködhetsz a csillogó-villogó járgányokban.
hirdetés

Csillogó krómok, szemet gyönyörködtető formák, bivaly erős motorok és V8 szimfónia. Az amerikai autós sereg immáron 17. alkalommal vette be magát a Monostori erődbe. A 4 napig tartó hadgyakorlat során a cél a totális szabadság megélése. Fegyverük a lóerőktől duzzadó járművek, a gumifüst, a motordübörgés és a rock and roll.

Már a 0. napon több száz amerikai autó gördült be a Monostori erődbe, várhatóan 1500 tengerentúli járgány csodálható meg a hétvégén. Szép számmal érkeztek lengyel, osztrák, cseh és szlovák csapatok, a veterán Chevrolet, Buick, Cadillac és Lincoln szépségek mellett pulzusemelő izomautók, főként Pontiac és Mustang verdákon legeltethetjük szemeinket.

A fesztivál egyik különlegessége a bejáratnál kiállított veterán amerikai tűzoltóautó, amely Németországból érkezett Komáromba, hogy bepillantást nyerhessünk a 70-es évekbeli lánglovagok életébe.

A díszszemle során nem szabad kihagyni a gumifüst versenyt, a Low Rider Show-t, de a Big Foot szörnyetegek is akcióba lendülnek a hétvégén. A két gigászi szörnyeteg mellett négylábú nehézsúlyú hadtest is érkezik, az élő Bika Rodeó Közép-Európa Bajnokság lélegzetelállító pillanatokat ígér.

A kantinban finom étkek és italok fogyaszthatók, az egész napos benzingőzzel átitatott pörgést rockabilly és rock and roll bulikkal érdemes megkoronázni.

hirdetés

Tarts terepszemlét, irány Komárom, a Monostori erőd és a 17. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál augusztus 12-ig.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk