/programok/kostolj-meg-100-fele-sort-a-ii-indoor-sorfesztivalon/
hirdetés

PROGRAMOK

Kóstolj meg 100-féle sört korlátlanul a II. Indoor Sörfesztiválon!

A sör ugyanolyan jól csúszik esőben, szélben, napsütésben. Korlátlan sörkóstolás a Gellértben, de ne aggódj van rá egy pénteked és szombatod, vasárnap pedig korlátlan fogyasztással vár a Monarchia Sörbrunch.

Link másolása

hirdetés

A II. Indoor Sörfesztivál alkalmából, február 17. és 19. között ismét a sörimádók mekkájává változik a Danubius Hotel Gellért.

A patinás szállót a Serfőző és a Gellért Hotel válogatásában a legjobb kisüzemi sörök, zene és sörgasztronómiai remekek töltik meg.

Ilyen még nem volt a hazai sörtörténelemben: az ország első és egyetlen téli sörfesztiválján egy belépővel akár 20-30 korsónyi sört is benyakalhat, aki bírja. A szervezők - a Serfőző és a Gellért Hotel - persze a kultúrált sörfogyszatás elvét hirdetik és azért hozták tető alá immár második alkalommal az Indoor Sörfesztivált, hogy tág teret adjanak a változatos sörfajták bemutatkozásának. A fesztivál kiállítói között lesznek kézműves, kisüzemi és nagyüzemi márkák egyaránt.

A teljesség igénye nélkül itt lesz a Bandusz Sörfőzde köleses söre, a Fóti Sörfőzde különlegességei, a Kecskeméti Sörmanufaktúra remekei, a Fűtőház Sörfőzde „mozdonysorozata”, de lesz Guinness, Bernard, Kilkenny, Erdinger, Primátor és Bombardier kínálat, mint ahogy a Kupak&Dugó, a Prágai Sörház palettája is felsorakozik. És akkor ez még nem minden.

A Gellérttől már megszokhattuk, hogy mindig valami különlegességgel rukkolnak elő, ez a Sörfesztiválon sem lesz másként, ahol ezúttal

hirdetés

az Osztrák-Magyar Monarchia gasztronómiáját megidézve sörvacsorával és sörbrunch-csal is készülnek.

Valamint, mivel számukra a minőségi sörfogyasztás minden esetben kultúrával párosul, így Katona Csaba történész a Monarchia korát jellemző sörös gasztronómiáról tart történelmi kalandozásokat a fesztiválon két óránként és non-plus-ultraként a sörvacsorákon.

Mindkét nap megterítenek a Kiegyezés Sörvacsorához, ahol laza és egyedi 5-fogásos sörvacsorával készül Frideczky András a Gellért Söröző séfje, a TV Paprikából jól ismert sztárséffel, Serényi Zsolttal.Gellért_Kiegyezés Sörvacsora_II. Indoor SörfesztiválIndoor Sörfesztivál a Gellértben2

De mit is tartalmaz a laza ötfogásos sörvacsora?

A séfek az Osztrák-Magyar Monarchia megalakulásának 150. évfordulójára emlékeznek, a korszak legjellemzőbb ételeit tálalják fel, kiváló sörsorral, amivel az ínycsiklandozó tafalspitz, marhaoldalas és szegy, juhtúróhab, különlegesen elkészített csirkecomb és osztrák almás pite fogásokat öblítheted le.

A bőséges lakoma után irány a Sörfesztivál – aminek az ára logózott korsóval együtt szerepel a sörvacsora árában is – ahol 100-féle sört kóstolhatsz végig. Szó szerint.

További információért kattints ide.

Itt ugyanis valóban korlátlan számban kóstolhatod végig a kiállítók söreit, akik nem spórolnak a kóstoló mennyiséggel, amiből 1-2 dl körül mérnek ki a korsódba.

Ennyiféle sörrel bizony hajnalig lehet koccintgatni…

Azért, hogy tovább bírd az estét, a Gellért vezető séfje, Héjja László készít rendkívüli étkeket, amikre az ételstandoknál csaphatsz le.Gellért_Monarchia Sörbrunch_II. Indoor Sörfesztivál

Mindezen túl, a hétvége lezárásaként vasárnap a tematikus Monarchia Sörbrunchon korlátlan étel-, italfogyasztással és butik sörkóstolóval is búcsúztathatod a fesztivált. A lélegzetelállító menüsorért kattints ide.

Jegyárak

Elővételi napi belépő: 3990 Ft, korlátlan sörkóstolással

Kiegyezés Sörvacsora: 7990 Ft, mely tartalmazza a fesztiválbelépő árát is

Monarchia Sörbrunch: 7150 Ft, korlátlan fogyasztással

(gyermekeknek 14 év alatt 50% kedvezmény, 6 év alatt ingyenes)

További részletek: indoorsorfeszt.hu

Ha Te is szívesen részt vennél a fesztiválon, nyomj egy like-ot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk