/programok/kostold-meg-budapest-legjobb-kokteljait/
hirdetés

PROGRAMOK

Kóstold meg Budapest legjobb koktéljait!

A BARFLY nevű új rendezvénysorozat segítségével kedvezményesen kóstolhatsz 1 belépővel 6 helyen!
(x) - szmo.hu
2014. december 01.

hirdetés

December 4-én és 5-én egy merőben új rendezvénnyel ismerkedhettek meg. Mégpedig a

BARFLY - Budapest Cocktail Trip

nevű sorozattal, amely főként a koktél- és párlatkedvelő ínyencek kedvence lesz.

A hétvégén első alkalommal rendezik meg a belvárosban. Ugyanis a rendezvény hat helyszínen – négy bárban, egy étteremben és egy üzletben - zajlik majd. Ezen a hat helyen kóstolgathattok majd külön ez alkalomra készülő koktélokat, méghozzá egységesített, extra kedvezményes áron, ha rendelkeztek a BARFLY-jeggyel.

hirdetés

barfly logo

Budapest legjobb bárjai csatlakoztak a kezdeményezéshez, melynek célja, hogy bemutassa az egyre izgalmasabb hazai bárkultúrát, s lehetőséget biztosítson arra, hogy a főváros legexkluzívabb helyszínein is kipróbálhassátok a koktélválasztékot.

A résztvevő bárok:

Bar Pharma

1075 Kazinczy utca 35.

Double Bubble Pezsgőbár

1075 Madách Imre tér 5.

KNRDY

1051 Október 6. utca 15.

Blue Fox The Bar Kempinski

1051 Erzsébet tér 7-8.

Boutiq’Bar

1065 Paulay Ede utca 5.

Koktélbolt (csak 4-én!)

1093 Közraktár utca 12/a

Az italok mellé az ötcsillagos Kempinski hotel Blue Fox bárjában a népszerű Music Sommelier, DJ Bruce szolgáltatja a zenét mindkét este, de a vendégek számíthatnak egy sétáló szaxofonosra is, aki körbejárja a helyszíneket.

Az extravagáns steak étteremben, a KNRDY-ban amerikai whiskey-koktélokkal készülnek, a világ legjobb 50 bárja közé választott Boutiq’ bárban pedig neo-speakeasy hangulatban telik a két este. A nemrég nyitott, apró, de hatalmas italválasztékkal rendelkező Bar Pharma a top kategóriás rumok és ginek világába vezeti be az érdeklődőket, a Double Bubble pezsgőbárban természetesen a pezsgőkoktéloké lesz a főszerep. Az új, loft stílusú Koktélboltban december 4-én várják a BARFLY-vendégeket, s ugyanekkor zajlik a Bártenderek Éjszakája esemény, amikor az üzlet összes termékéből 10-30% kedvezménnyel vásárolhatnak a betérők.

barfly

A BARFLY-jegy ára 1000 Ft,

ami mindkét napra érvényes, és egy grátisz koktél elfogyasztására jogosít a helyszínek egyikén, a vendég választása szerint. A jegy felmutatásával kérhető a BARFLY-menü a rendezvény idejére érvényes promóciós árakkal. A koktél shot-ok ára egységesen 400-500 Ft között, a koktéloké pedig 1000-1100 Ft között lesz a BARFLY-vendégek számára.

A jegyek megvásárolhatók november 27-től a Koktélboltban és a szervezőknél, valamint online elővételben is, s korlátozott számban a helyszíneken a rendezvény ideje alatt.

London, Madrid, Dublin és számos európai nagyváros ismert hasonló rendezvényekről, a BARFLY - Budapest Cocktail Trip célja is az, hogy félévente a koktéloké legyen a főszerep pár estén át, egyre több exkluzív, különleges helyszínnel bővülve. A vendégek december 8-ig szavazhatnak az idei legjobb helyről és legjobb koktélról a rendezvény weboldalán.

BARFLY - Budapest Cocktail Trip

2014. december 4-5.

6 helyszín - 1 belépő

A belépő ára: 1.000 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS: előzetes regisztrációval online jegyrendeléssel: info@presspirit.hu (név, jegyek száma, mail, telefon adatok megadásával)

SZEMÉLYESEN: elővételben a szervezők irodájában és a Koktélbolt-ban november 27-től. Telefon: +36 30 250 1298

A HELYSZÍNEN: korlátozott számban a rendezvény ideje alatt is megvásárolható a jegy mindegyik helyszínen.

További információk:

a BARFLY hivatalos honlapján és

a BARFLY facebook eventjében.

Ha te is szereted a koktélokat, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk