/programok/itt-van-a-horgaszok-es-a-vadaszok-mennyorszaga/
hirdetés

PROGRAMOK

Itt van a horgászok és a vadászok mennyországa!

Óriás akvárium, vadászkutyák, ismert hazai és külföldi vadászok, horgászok és persze szuper hangulat. Kint jártunk a FeHoVán!

Link másolása

hirdetés

Ha a szívetekhez közel áll a vadászat vagy a horgászat, ezen a hétvégén a Hungexpón a helyetek, ahol a FeHoVa a régió legnagyobb tematikus kiállításával, széles kínálattal, izgalmas programokkal és bemutatókkal vár titeket!Mi ugyan nem vagyunk fanatikusok, de egy-egy standnál vagy program közben könnyen ott ragadtunk.

Idén már huszonkettedik alkalommal rendezik meg a seregszemlét, ahol óriási az érdeklődés a nyitás első napjától. Első látásra is meg lehet különböztetni, hogy ki mi miatt jön ide elsősorban. A kutyások próbálják kedvenceiket csitítgatni, fésülgetik őket, a vadászok stílszerű öltözetben és kalapban várakoznak, a pecások közül pedig sokan már üres horgászbot tokkal érkeztek, amit valószínűleg megtöltenek a nap végére. A szervezők rengeteg programmal készültek, és nem csak azokra gondoltak, akik profi szinten űzik ezt a két sportot, de a család minden tagja találhat maga számára szimpatikus látnivalót.

_DSC0956

_DSC0962

hirdetés

A kiállítás egyes szekciói külön pavilont kaptak, így érdemes a látogatásra, nézelődésre több órát szánni, ha közben megfáradnánk, ételből is italból van mit választani.

A vadászat szerelmeseire olyan programok várnak, mint ragadozómadár – és solymász bemutató, az afrikai vadászatot bemutató előadás, vadászkürtös fesztivál, valamint több szakmédium is előadást tart majd az állandó programok között. Ha lemaradnátok a színpadi programokról, akkor se búsuljatok, megnézhetitek a 2013-2014-es vadászidény legszebb magyar nagyvadtrófeáit, beleláthattok a világhírű Afrika-kutató, Kittenberger Kálmán hétköznapjaiba, vadász- és munkakutyák bemutatóján vehettek részt, vagy akár lövészi képességeiteket is csiszolhatjátok az erre kialakított lőtéren. Mi a preparátorok munkájába lestünk bele (éppen egy fácán volt soron), de a kiállítás több pavilonjában is hüledeztünk a már „elkészült” vadállatok láttán. A magyar prédákon túl vannak itt oroszlánok, fóka, jegesmedve, gazella, és még sok minden más is.

Ha inkább a halak elfogásának művészete izgat tieteket, akkor a horgászatnak helyet adó pavilonban van a helyetek, ahol szintén rengeteg színpadi és állandó program vár rátok. Lesz itt halradar bemutató, Szilvási Szilárd a tavalyi VB tanulságairól mesél majd, megismerhetitek az idei harcsázó újdonságokat, vagy pergetőpraktikákkal lehettek gazdagabbak.

A pecás pavilon állandó programjairól többek között egy fárasztó-szimulátor és egy pergető medence gondoskodik, de itt található a legtöbb gyerek program is. Először is egy hatalmas akvárium, ahol édesvízi halakkal szemezhetnek a kisebbek, mi alig láttuk a halakat az üvegre cuppanó gyerekseregtől, másodszor lesz horgászsuli többféle szervezésben is elsősorban gyerekeknek, de Döme Gáborral is lesz lehetőség közös fotó készítésére.

_DSC0941

_DSC0943

Valószínűleg a kisebbek számára is izgalmas kísérő rendezvény az idén negyedszer is megrendezett FeHoVa Winter Dog Show, ahol rengeteg kutyával, bemutatóval, és persze versennyel készülnek a szervezők. Az ennek otthont adó pavilonban már nyitáskor rengetegen voltak, a bírák egész nap forgolódhatnak majd, a gazdik pedig szorgalmasan készítgetik kedvenceiket a nagy pillanatra. Gyerekkel érkezőknek (és felnőtt gyerekeknek) ez a szekció kötelező!

_DSC0936

_DSC0938

A FeHoVa valamennyi szekciójára igaz, hogy az izgalmas és színes programok mellett óriási a választékból válogathatnak a horgászat, a vadászat, vagy akár a kutyatartás szerelmesei. A legkülönfélébb fegyverek, horgászbotok, az ezzel az életmóddal kapcsolatos kiegészítők, sátrak, autók, berendezési tárgyak, csalik, és millió más cikkből válogathattok.

A FeHoVa a legjobb program nem csak a profiknak, de a vadászattal és horgászattal csak most ismerkedőknek, és családjaiknak is, egészen a legkisebbektől a legnagyobbakig.

_DSC0944

_DSC0950

_DSC0958

_DSC0960

FeHoVa - Fegyverek, Horgászat, Vadászat Kiállítás

2015. február 12-15.

fehovaplakát

Nyitvatartás:

csütörtök-szombat: 9-18 óráig

vasárnap: 9-17 óráig

Belépők:

Napijegy:

- helyszínen: 2500 Ft

- online elővételben: 2000 Ft

- online elővételben (regisztráció esetén): 1700 Ft

- X. kerületi lakosok részére: 500 Ft (lakcímet igazoló személyi igazolvány vagy személyi igazolvány+lakcímkártya bemutatása szükséges)

- családi jegy: 5000 Ft

Két felnőtt és három 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít.

További jegyinformációkért és kedvezményekért KATT IDE.

Bővebb információk a FeHoVa hivatalos honlapján.

Egész hétvégén várnak benneteket a kiállításra!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk