/programok/ismet-jon-a-horgasz-vadasz-talalkozo-a-fehova/
hirdetés

PROGRAMOK

Ismét jön a horgász-vadász találkozó, a FeHoVa

Február 12-15. között a horgászat és vadászat szerelmesei költöznek a Hungexpora. Lesz itt minden mi szem-szájnak ingere, mutatjuk a programokat!

Link másolása

hirdetés

Február 12-én nyitja meg újra kapuit a FeHoVa, azaz a fegyverek, horgászat és vadászat legnagyobb hazai rendezvénye! A fegyverek, vadászfelszerelések, horgászkellékek és terepautók mellett hajók, lakóautók, profi íjászok és szebbnél szebb kutyák várnak majd benneteket.

A FeHoVa fergeteges hangulatát a több nemzetet képviselő kiállítók és látogatók, a nagyszerű kínálat és a sok kísérő program együttesen adja. A vadászok és a horgászok immár megszokhatták, hogy a kiállításon, különleges környezetben, mindent megtalálnak ahhoz, hogy sikeresen űzzék a vadat, fogják a halat.

Fehova_facebook_600x315

2015-ben sem lesz ez másképp!

hirdetés
Azonban újdonságokkal is találkozhattok:

„Ragadozók világa” - Magyar vadászok ragadozó-trófeái

Kittenberger-bemutató: relikviák és trófeák a híres magyar Afrika-kutató, zoológus, tanár, vadász és természettudományi író hétköznapjaiból (a

Magyar Természettudományi Múzeum kiállítása)

„Trófeák és porcelánok közt” - herendi porcelán-kiállítás

Gasztronómiai bemutató és kóstoló: vad- és halételek terítéken

A Hidvégi Béla Vadásztrófea Alapítvány különleges programokkal készül: bemutatja új ösztöndíj-programját és 80 rendellenes őztrófeát

Óriás FeHoVa-akvárium, melyet kifejezetten a kiállításra készíttettek

Horgász pavilon megnyitása

fehova4

 

De nézzünk egy kis ízelítőt a hagyományos programokból:

Elmaradhatatlan a szarvasbőgő verseny, a kisállat- és solymászbemutató, amit idén is madárröptetés kísér. Újra lesz Vadászkürt Fesztivál tehetséges ifjú és rutinos résztvevőkkel. Illetve a külön erre épített pályán látványosnak ígérkeznek a vadászkutyafajta- és munkabemutatók is.

A lenyűgöző trófeákon kívül vadászírókból sem lesz hiány! Mindenképpen érdemes lesz meglátogatni a vadász magazinok standjait, hiszen folyamatos dedikálással egybekötött közönségtalálkozók várják az irodalom-rajongókat.

döme gábor Idén is lesz lehetőség közös fotót készíteni Döme Gáborral

A fegyverek iránt érdeklődők is megtalálhatják számításukat. A széles kínálattal érkező kiállítók mellett, a BRFK és a Gunmagazin standjain mindenkinek szívesen adnak tájékoztatást a fegyverek szabályos tárolásáról, a fegyvervásárlás szabályairól, az egyes fegyverek használatáról.

Az egyik fő látványosság a kifejezetten erre az eseményre épített óriás akvárium lesz: a látogatók betekinthetnek a víz tükre alá, testközelből megfigyelhetik a hazai halfauna képviselőit. Újdonságot jelent továbbá az új horgászpavilon megnyitása, hiszen folyamatosan bővülő, egyre több látogatót vonzó nemzetközi rendezvényünk kinőtte a legnagyobb pavilont. Híres magyar horgászaink és horgász szakíróink fel-felbukkannak majd a pavilonokban, hogy előadásokat, szakmai bemutatókat tartsanak, vagy kötetlenül meséljenek horgászkalandjaikról. Külföldi díszvendégünk, Ali Hamidi, a Korda angol bojlis sztárja is ellátogat a FeHoVára.

fehova

fehova3

Gyermekkel érkező vendégeiknek is szeretnénk színes programokkal kedvezni, amelyek maradandó élményt nyújtanak a kicsiknek. MOHOSZ Horgász sulival, VKE gyermekfoglalkoztatóval várjuk a fiatal generációt, közös fotót készíthetnek sztárhorgászokkal, az Energofish Kft. és a Sporthorgász Kft. összefogásával pedig bemutatkozik nekik a Tiszai Pecasuli.

Egy jeggyel 8 pavilon kínálata megtekinthető, egész napot betöltő kikapcsolódást kínálunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

fehova2

sivatagi róka

A vadásztársaságok, horgász egyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

A FeHoVá-val egyidejű rendezvények:

Budapest Boat Show,

Karaván Szalon,

Országos Íjász Bajnokság,

IV. FEHOVA-MEOE Nemzetközi kutyakiállítás

FeHoVa - Fegyverek, Horgászat, Vadászat Kiállítás

2015. február 12-15.

Nyitvatartás:

csütörtök-szombat: 9-18 óráig

vasárnap: 9-17 óráig

Belépők:

Napijegy:

- helyszínen: 2500 Ft

- online elővételben: 2000 Ft

- online elővételben (regisztráció esetén): 1700 Ft

- X. kerületi lakosok részére: 500 Ft (lakcímet igazoló személyi igazolvány vagy személyi igazolvány+lakcímkártya bemutatása szükséges)

- családi jegy: 5000 Ft

Két felnőtt és három 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít.

További jegyinformációkért és kedvezményekért KATT IDE.

Bővebb információk a FeHoVa hivatalos honlapján.

Ha érdekelnek a vadászat-horgászat, akkor ez a legjobb hely számodra!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk