hirdetés

PROGRAMOK
A Rovatból
hirdetés

Ingyenes Zöldgömb Fesztivál a jövőért és egy boldogabb életért

November 15-én negyedszer nyitja meg kapuit a Zöldgömb Fesztivál – ezúttal online formában. Vegyél részt te is, tanulj a szakemberektől, és vedd észre, mennyi mindent tehetsz te magad is egy élhetőbb bolygó megteremtéséért.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 13.

hirdetés

Szeretnél ajándékcsomagot kapni a Holland Nagykövetségtől? Érdekel, hogyan tudsz környezettudatosan öltözködni, akár egy ruhakölcsönző ötleteinek segítségével? Tanulnál a körkörös gazdaságról egy egyetemi előadó vezetésével? Mit jelent az önkéntes egyszerűség? Mivel foglalkozik a természetpszichológia? Megismerkednél egy városi méhésszel? Hallottál már a RAKUN dobozközösségről? Mit tehetsz azért, hogy ne folyjon még a csapból is a műanyag? Vasárnap mindezt megtudhatod.

Ma már nehezen térhetünk ki a feladat elől, hogy változtassunk a hozzáállásunkon és az életünkön bolygónk megóvásáért – önmagunkért és a következő generációkért. S bár sokak szerint az utolsó órában vagyunk, mindannyiunk kötelessége megtenni a tőlünk telhető legtöbbet.

November 15-én a Földgömb Alapítvány kezdeményezésére létrejött online ismeretterjesztő rendezvényen könnyen alkalmazható, gyakorlati ismereteket szerezhetsz hiteles szakértőktől egy olyan környezettudatos életmód megteremtéséhez, amellyel te is hozzájárulhatsz Földünk megőrzéséhez.

Fenntarthatóság, zöld életmód, megújuló energia, körforgásos gazdaság, tudatos vásárlás, zero waste szemlélet, biodiverzitás-védelem, komposztálás, hulladékhasznosítás és még sok érdekes témáról hallhatsz az egész napos programsorozaton. Találkozhatsz a virtuális térben nagyszerű zöldnagykövetekkel, hallhatsz tudományos tényeket, lehetőséged lesz kérdezni az előadóktól, és ha jól figyelsz, még értékes ajándékokat is nyerhetsz egy kvíz kitöltésével.

Regisztrálj az egész napos rendezvényre, vegyél részt minél több előadáson, válaszolj a ZÖLDPRÓBA-játék kérdéseire, és válj te is zöldnagykövetté! Minél több előadáson veszel részt, annál nagyobb esélyed lesz, hogy nyerj!

hirdetés

Vasárnap online nézheted a Zöldgömb Fesztivált a Szeretlek Magyarország Facebook oldalán is! Reméljük, ott leszel!

A részletes programot ITT találod, regisztrálni pedig ITT tudsz az ingyenes fesztiválra és a játékra.

Címkép: Pixabay

# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk