hirdetés

PROGRAMOK
A Rovatból
hirdetés

Idén lesznek a legtöbben a Sziget Fesztiválon?

2014-ben rengeteg neves fellépőt várhatunk a Szigetre, ezért már most több bérletet adtak el, mint tavaly. Vajon megdőlhet a rekord?
fotók: Mervai Márk - szmo.hu
2014. július 03.

hirdetés

A Sziget látogatottsága 2013-ban negatív rekordokat döntögetett: mindösszesen kb. 362 000 ember (2012-ben pl. 380 000) vásárolt jegyet a népszerű fesztiválra. Ilyen alacsony forgalomra tíz éve nem volt példa, amelyet főleg a külföldi neves fellépők hiányának „köszönhettek” a szervezők.

Idén viszont nem marad húzócímek nélkül a fesztivál: jön a Korn, a Blink-182, Lily Allen, az Imagine Dragons, Skrillex vagy a Placebo is. Ennek köszönhetően már most több bérletet adtak el, mint tavaly összesen. – nyilatkozta Gerendai Károly, a Sziget ügyvezetője a Világgazdaságnak.IMG_0364IMG_0815IMG_2068

Angol, német, francia, illetve olasz viszonylatban is megdöbbentő mértékben fogynak a belépőjegyek, tehát külföldi vendégekből sem szenvedhet majd hiányt Magyarország legnépszerűbb fesztiválja. Ha a napijegyeket is szorgosan vásárolják, idén jó esély van a látogatócsúcs megdöntésére.

A 2009-es évben kb. 390 00 ember látogatta meg a Sziget Fesztivált, amely rekordnak számít. Vajon sikerülhet felülmúlni idén?
001IMG_0464IMG_3810

Öröm az ürömben, hogy évről évre egyre többe kerül a külföldi fellépőket Magyarországra csábítani. Nyilvánvalóan ők is jól akarnak járni, így értelemszerűen azokra a fesztiválokra mennek el, akik több pénzért „veszik meg” őket. Néhány előadó például 30%-al többet kér a fellépésért, mint tavaly, ilyen mértékben azonban nem lehet emelni a Sziget Fesztivál jegyárait. – mondta Gerendai Károly.

Ha örülsz, hogy idén többen lesznek a Szigeten, mint tavaly, nyomj egy lájkot!

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk