hirdetés

PROGRAMOK
A Rovatból
hirdetés

Idén is lesz Belvárosi Sörfesztivál

Igaz, új dátumon, de 2020-ban is megtelik sörrel a Szabadság tér.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. augusztus 14.

hirdetés

A tavalyi óriási sikernek köszönhetően idén szeptember 1-6. között 6 napon keresztül várják a sörkedvelőket a belváros szívében, a Szabadság téren. A belépés továbbra is ingyenes, kóstoláshoz azonban fesztiválpohár megvásárlása szükséges.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is képviseltetik magukat a sörpiac meghatározó szereplői: a legnagyobb sörgyárak, a legkiemelkedőbb importőrök és a hazai kisüzemi sörfőzdék. A rendezvényen több mint 250 sörkülönlegességgel, köztük rengeteg újdonsággal várják a látogatókat. A minőségi sörkínálat mellett kiemelkedő gasztro-felhozatalra is számíthatunk az év legnagyobb sörös eseményén.

A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a jelenleg érvényben lévő koronavírus-fertőzés elleni védekező intézkedésekre. Ennek érdekében fertőtlenítő pontokat és pohármosó pontokat helyeznek el a helyszínen. „Kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára és a fertőtlenítésre annak érdekében, hogy a rendezvény résztvevői biztonságban érezhessék magukat” – nyilatkozták a szervezők. A szabadtéri helyszínnek köszönhetően lehetőség nyílik továbbá arra, hogy szeparáltan, az előírt távolságokat betartva fogyaszthassuk el sörünket.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk