/programok/foszerepben-a-no/
hirdetés

PROGRAMOK

Főszerepben: a nő

A Werk Akadémia művészeti menedzser szakos hallgatói mutatkoznak be május 9-én a Design Terminálban.

Link másolása

hirdetés

Nagyszabású képzőművészeti és zenei program keretében mutatkoznak be a Design Terminálban a Werk Akadémia művészeti menedzser szakos hallgatói. Téma a jungi anima, tehát a női tapasztalás.

A Póz/Beállítva című csoportos kiállítással a Kurátor szakirányos hallgatók korunk tiszta, szenvedélyes, olykor maszk mögött meghúzódó nőisége elé tartanak – néhol görbe – tükröt. A kiállítás középpontjába állított „nőiség”, mint szociokulturális és művészetelméleti fogalom, az anyaság, a szépség, a szexualitás, az érzékenység jelenségeiről ad képet.941162_10200407133075777_1254040027_n

A kiállító művészek: Bárdosi Katinka, Kántor Ágnes, Kőteleky Éva, Kusnyár Eveline, Marjai Judit, Opánszki Tamás, Sipos Eszter, Rabóczky Judit, Szabó Roland, Töttös Kata

A hallgatók mentora Hegedűs Orsolya, az acb Galéria kurátora. A kiállítást a Willany Leó Táncszínház társulata nyitja meg, a női létet, a tapasztalás módjait és a maszkok mögé rejtett, olykor modellszerű tökéletességet bemutató performanszával.

A zenei menedzsment szakos hallgatók 20.00 órától különleges női előadók koncertjére invitálnak benneteket. A műsort 20 órakor a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola tehetséges, fiatal hölgyekből álló vonósnégyese nyitja meg, akik után Jónás Vera és Király Martina előadásai ígérnek igazi változatos zenei csemegét. A programot éjfélig tartó buli zárja, melyhez a zenét a Stereotrip a.k.a. Gabry vs. Blas DJ páros szolgáltatja.

hirdetés
Stereotrip

A megnyitón olyan prominens személyekkel találkozhatsz, mint Jamie Winchester, Tóth Vera, a Quimby, Bérczes Ádám, Molnár Gábor, Dorozsmai Péter, Lőkös Csaba, Horváth Gergely, Sallai Zsuzsa, Jávorszky Béla Szilárd, Pásztor Anna, Pierrot, Jeszenszky Zsolt, Csergő Éva, Cser Bálint, Bolyki György és még sokan mások. Ők mind részt vettek előadóként a Werk Akadémia képzésein.jonasvera

Jónás Vera énekes, dalszerző és gitáros, a fiatal magyar zenészgeneráció egyik legtehetségesebb és legígéretesebb tagja. Többéves zenei múltját és karrierjét a London Centre for Contemporary Music School-ban idén szerzett diplomájával erősítette meg. Saját szerzeményeit játssza, koncertjein és a felvételein élő elektronikát használ (loop, delay) és saját magát kíséri gitáron.

Király Martina a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-tanszékének ének szakán végzett. Orszáczky Jackie-díjas, sokoldalú előadó és dalszerző, repertoárjában műfajok sokasága szerepel, a raptől a soulon át a népzenéig, a jazztől a rockzenéig.kiralymartina

Stereotrip a.k.a. Gabry vs. Blas a pécsi éjszaka legújabb felfedezettjei, az aktuális slágerek mellett a legütősebb tech house és electro house zenéket pörgetik hétről hétre az egyik legnagyobb helyi clubban, melyeket rendkívül jó szövegekkel igyekeznek "eladni" a bulikban. A saját remixek és zenék mellett az idei évre Budapest meghódítását tűzték ki célul.

A zenei menedzserek szakmai vezetője Vedres Hajni, aki nagyon sok mainstream produkciót szervezett már meg (Budapest Aréna koncertek - Elton John, Depeche Mode), énekesek/zenekarok turné és koncertszervezője (Jamie Winchester) vagy éppen nemzetközi kiállítások lebonyolítója is (Bodies Magyarországon és Lengyelországban).

A borítóképen Töttös Kata festménye látható.

Időpont: 2013. május 9. csütörtök 20 óra

Helyszín: Design Terminál, 1051 Budapest, Erzsébet tér 13.

Belépő a koncertre: 1000 Ft

EVENT: https://www.facebook.com/events/483128545076379/?ref=2

Ha tetszett a program és másoknak is ajánlanád, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk