PROGRAMOK
A Rovatból

Az Időmanó kalandjai – Bíró Eszter családi, interaktív koncertje

Október 8-án, szombaton a kicsiké a Müpa. Fülbemászó dallamok, szellemes játékok, elgondolkodtató mese várja a családokat. Bíró Eszter interaktív műsora közben senki se fogja nézegetni az óráját.

Link másolása

Másodpercek, percek, órák, napok, és a többi, általunk kitalált időegység. Van, hogy csigalassúsággal múlnak, máskor szélvészként rohannak, esetleg egyszerűen kifolynak a kezeink közül, bármennyire vigyázunk rájuk. Nem mindenki tudja, hogy az idő múlásának rendjét az Időmanó felügyeli, aki véletlenül összetöri a világórát, sosem látott galibát okozva...

Fülbemászó dallamok, szellemes játékok, elgondolkodtató mese: Bíró Eszter interaktív műsora közben senki se fogja nézegetni az óráját.

Nagyon eltalált valamit a többek között Fonogram-díjjal kitüntetett énekesnő, színésznő, Bíró Eszter, aki két gyerekkönyv szerzője is. A betűkkel megismertető Állati Zenés ABC és az idő misztikus fogalmát a kisebbekhez közelebb hozó Időradír című kötetei nemcsak a gyerekszobákban, de az általános iskolai osztálytermek könyvespolcain is nagy becsben állnak.

Az Időmanó kalandjai a tévéből sokak számára ismerősek lehetnek, de ne elégedjünk meg az ott látottakkal! A szerző ugyanis elsősorban előadóművészként határozza meg magát, aki élőben is szeret az időről gondolkodni és vele játszani – szigorúan a gyerekekkel közösen. Mert a törött óra ezerfelé gurult darabjait csak az ő segítségükkel lehet megtalálni, és amikor előkerülnek az alkatrészek, velük együtt lehet csak megállapítani az évszakok, az ünnepek vagy akár a hét napjainak a sorrendjét.

És ez még csak a kezdet: az Időfolyón együtt ringatózhatunk a Perchajóban, de föld alatt és felhők között is száguldunk majd. Bíró Eszter mellett válogatott és sokoldalú csapat tűnik fel az időszakértők szerepében: Födő Sándor „Fodo”, Csókás Zsolt és Cserta Balázs énekkel, dallal, mozgással, tucatnyi hangszerrel jeleníti meg a kalandos és látványos utazást.

A koncertet leginkább a 3-8 éveseknek ajánlják.

Bővebb információk ITT

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk