hirdetés

PROGRAMOK
A Rovatból
hirdetés

4 napig 50 film vár a mozikban 790 forintért

Négy premiert és hat filmet premier előtt nézhettek meg október 26. és 29. között a Cinema City Filmünnepen a mozihálózat termeiben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. október 23.

hirdetés

Premier előtt debütál a Filmalap támogatásával készült Budapest Noir, amelyet Kondor Vilmos regénye alapján készített Gárdos Éva. A rendezővel és a film szereplőivel, Kolovratnik Krisztiánnal, Tenki Rékával, Dobó Katával Székesfehérváron, Veszprémben, Nyíregyházán, Zalaegerszegen, Győrben, Sopronban és Budapesten is találkozhatnak a nézők.

Itt nézhetitek meg a film előzetesét!

Október 27-én az Aurora Borealis - Északi fény című alkotásról Törőcsik Franciskától kérdezhetnek az érdeklődők a Cinema City Arénában, Tóth Ildikó pedig a székesfehérvári mozi vendége lesz ugyanezen a napon.

Vetítik a George Clooney által rendezett Suburbicon című, a Coen testvérek forgatókönyvéből készült filmet is Matt Demon, Julianne Moore és Oscar Isaac főszereplésével. A filmről szóló beszélgetést Réz András vezeti október 26-án a Cinema City Arénában.

Bemutatják Daniel Radcliffe új filmjét, a megtörtént esemény alapján készült Dzsungelt és Francois Ozon új munkáját, a Dupla szeretőt, valamint a Fűrész című horror legújabb részét is. Premier előtt vetítik le az Emlékszem rád, az Eszeveszett esküvő és a Madame című filmeket is, amelyben Toni Collette, Harvey Keitel és Rossy de Palma játsszák a főszerepeket.

hirdetés

A közönségtalálkozókon Pásztor Annával is találkozhatnak a nézők, aki az Álmatlan - Anna and the Barbies koncertfilmről mesél.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk