PÉCS

Lenyűgöző fotók: ilyen szép lett Pécs a havazásnak köszönhetően

Távolból olyan lett a város, mint egy mesebeli makett.
Fotók: Kiefer Béla - szmo.hu
2022. január 24.


Link másolása

Pécset is belepte a hó a hétvégén. A fehér takarónak köszönhetően újra beköszöntött a korábbi, havas telek hamisítatlan hangulata. Az utcákon szánkózni lehetett, a hegyoldalból nézve pedig olyan lett a város, mint egy mesebeli makett.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk


PÉCS
A Rovatból
Varázslatos meseerdővé vált az esőtől áztatott Mecsek
A képeket nem egy festő, hanem maga a természet, az eső alkotta. Ugye mennyire csodásak?

Link másolása

Nincs nagyobb varázsló a természetnél. Pillanatok alatt képes az élénk színekből tompát csinálni, a harsogóból sápadt zöldet, a fényből párát... Az eső pedig mindezt még "megcsavarja", igazi művészi képeket alkot az erdőből. Íme:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
PÉCS
Festői látvány az aranysárgán ragyogó repceföld
Szemet gyönyörködtető látvány az ezernyi virág, amely úgy boritja be a hullámzó tájat, akár egy szőnyeg.

Link másolása

Mint egy hatalmas hullámzó szőnyeg, úgy terül el a hatalmas repceföld Pécs közelében. Az aranyló színekben pompázó táj valóban olyan, mint egy festmény.

Minden évben remek fotós téma és szemet gyönyörködtető látvány a hosszan elnyúló virágtenger.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

PÉCS
Megérkezik az IKEA Pécsre, Debrecenbe és Miskolcra is – tervezőstúdió és mobil átvételi pontok is nyílnak
2023 őszén nyílik majd az üzlet, ahol többek között lakberendezési tanácsadással segítik a vásárlókat.

Link másolása

A Debrecenben megnyitott első magyarországi tervezőstúdiót hamarosan egy újabb egység követi: a dél-dunántúli régió IKEA vásárlói Pécsen élvezhetik majd ezt a részleget 2023 őszétől.

Az új tervezőstúdió legfontosabb eleme, hogy a vásárlók a helyszínen megnézhetik és kipróbálhatják majd az egyes termékeket.

Emellett a stúdióban lehetőség lesz arra is, hogy a vásárlók segítséget kérjenek az online vásárlásban, és a megrendelt termékeket a legközelebbi átvételi pontra, vagy egyenesen otthonukba kérjék házhoz szállítással.

Az előkészületek megkezdődtek, de a konkrét nyitási dátumról az IKEA később tájékoztatja majd a vásárlókat.

Ezzel egy időben Mobil Átvételi Pontok nyílnak Debrecenben és Miskolcon.

A Mobil Átvételi Pont szolgáltatás lényege, hogy a régió vásárlói a házhozszállításnál kedvezőbb árszabással rendelhetik meg kedvenc IKEA termékeiket Debrecenbe vagy Miskolcra, ahol meghatározott időpontban átvehetik csomagjaikat. Az első átvételi lehetőség 2023. május 17-én lesz, amelyre a vásárlók már leadhatják rendeléseiket akár az áruházakban, akár az IKEA.hu weboldalon, akár akkor, ha termékeiket a telefonon és chaten keresztül történő távoli értékesítés opcióval vásárolják meg. Az új átvételi pontok abban is segítségére lehetnek a vásárlóknak, hogy a március végén, Debrecenben megnyitott Tervezőstúdióhoz kapcsolódó rendelések még elérhetőbbek legyenek a vásárlók számára.

„Az elmúlt években több Átvételi Pontot is nyitottunk országszerte számos vidéki városban, sőt, a balatoni régióban szezonális Mobil Átvételi Pontokat is üzemeltettünk – természetesen ezt az idei nyári szezonban is tervezzük.

Úgy látjuk, hogy ezzel a lehetőséggel sokat tudunk segíteni azoknak a vásárlóinknak is, akiknek a közelében nincs IKEA áruház, de mégis az IKEA minőségi termékeivel szeretnék otthonosabbá, kényelmesebbé vagy éppen fenntarthatóbbá tenni az otthonaikat”

– mondta el Lubomír Zákopčan, az soroksári IKEA áruházvezetője.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

PÉCS
Fotók: Pécsre benézett a tavasz, virágzik a híres mandulafa
A Mecsek alján már minden jel arra utal, hogy hamarosan tényleg itt a tavasz.

Link másolása

Virágzik már a több mint 100 éves pécsi havihegyi mandulafa, amely jelzi, hogy bizony itt a tavasz. Még akkor is, ha a szirmokat pár napja a hó is ellepte. De a mediterrán éghajlat korán előcsalogatta a rügyeket és a télbúcsúztató, tavaszt köszöntő virágokat is. Már a fotók is jobb kedvre derítenek:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk