SZTÁRVILÁG

Síelés, hóban akrobatikázás, kutyaszánozás - több magyar sztár is a hegyekben indította az évet

Többek között Gelencsér Timi, Iszak Eszti és Pintér Ada is gyönyörű havas környezetben kapcsolódik ki.

Link másolása

Bár nemrég még karácsonyfás, csinos ruhás és társaságban ünneplős fotókkal volt tele a közösségi média, most már sokan arról posztolnak, hogyan indították az új évet. A magyar sztárok közül többen is elutaztak az év első napjaiban, sőt vannak, akik már a szilvesztert is külföldön töltötték.

Rubint Réka például a Seychelle-szigeteken ünnepelte az újévet, ahol alakreform tábort tart, Szarvas Andi volt szépségkirálynő Dubajba utazott tavaly év végén a szerelmével, Molnár Nini divattervező pedig Mexikóban várta 2022-t.

Sokan azonban inkább kiélvezik a téli időjárást és a vele járó lehetőségeket - na persze nem itthon, ahol most éppen tavasziasan enyhe az idő.

Gelencsér Tímea már tavaly év végén az ausztriai Obertauernbe utazott a barátaival, azóta pedig számos alkalommal posztolt arról, hogy snowboardozik.

De azért egy kis akrobatika is belefért a hegyen...

"Imádok csúszni de az akrobatika örökké az első helyen lesz a listámon! Bárcsak lehetne spiccelni snowboard bakancsban…" - írta a modell-műsorvezető az alábbi képhez.

Iszak Eszter tavaly év végén a napsütötte Floridában napozhatott, az újévet viszont már a havas Ausztriában köszöntötte. Legutóbb Kaprunból posztolt, ahol vőlegényével, Gyurta Dániellel síelnek.

"Érdekes a viszonyom a síeléssel. Nagyon szeretek de nem nagyon tudok. 26 évesen volt először léc a lábamon, azóta pedig évente/pár évente kijövök és 3-4 napig gyakorlatilag újratanulok. Első nap általában a ‘kisvakond’ pályát erősítem, a második naptól viszont hasítok a kék pályákon. De ettől függetlenül imádom a hangulatát és hogy az egész testemben izomláz van utána!" - írta a fotóhoz.

Dobó Ági és családja is az osztrák Alpokat választotta a síeléshez. A korábbi szépségkirálynő Kreischbergből posztolt egy közös fotót egy sífelvonóból, amihez ezt írta:

"Hát akkor hadd kívánjunk mi is Boldog Új Évet Nektek! Számunkra talán a 'legboldogabb' helyről, a hegyek közül! Mostanra a teljes KisCsaládunkat beszippantotta a hó, a téli sportok iránti rajongás, és tegnap a legkisebb tagunknak is 'bevésődött' végre a csúszás, olyannyira, hogy 'üvöltve-énekelve' felvonózott-csúszott megállás nélkül, totális extázisban egészen addig, amíg be nem zárták a felvonót, és nem engedték fel többször, amin ki is akadt... Nem mondom, hogy mindig egyszerű menet volt ez a gyerekekkel, de most a könnyeinkkel küzdve azt mondhatom, hogy ez egy igazi 'megérte' pillanat, érzés nekünk..."

Orosz Barbara szintén síeléssel kapcsolódik ki Ausztriában, aki szerint pont így, csúszással indul egy tökéletes reggel.

"Csodálom ezt a nagy szépséget a kicsit lassú felvonón, ami az égig visz... Szívom a friss, kristálytiszta levegőt, hallgatom a csendet.." - írta egyik fotójához, amit egy sífelvonóból készített.

Pintér Adrienn, Ada Nassfeldről jelentkezett be Instagramon, ő viszont most idén kicsit máshogy "hüttézik", ugyanis nemrég született kislányára vigyáz. A képét ide kattintva nézheted meg.

Aryee Claudia Dedei, vagyis Tücsi pedig a Hargitában pihen családjával, ahol egy igazán különleges élményben volt részük:

"Az én kis Szerelmemnek hatalmas vágya vált ma valóra: elvittük élete első kutyaszánozására" - írta az alábbi családi képhez.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


SZTÁRVILÁG
Sztárban Sztár leszek: „Ha ezt elrappeled úgy, leveszem a Józsikát szájjal” – ígérte Majka, meg is bánta
A rapper elég felelőtlen ígéretet tett az egyik versenyző produkciója előtt, aki jobban teljesített, mint várta.

Link másolása

A Sztárban Sztár leszek! vasárnapi adásában is voltak emlékezetes pillanatok. Majka és Pápai Joci a versenyzők végső kiválasztásakor kissé összekaptak, pedig nem sokkal korábban igen közel kerültek egymáshoz.

Az egész azzal kezdődött, hogy amikor az egyik versenyző, Károlyi Róbert elmondta, hogy ő Weszélyes Elemek egyik számát fogja előadni, Majka nagyon meghökkent. Elmondta a zsűritársainak, hogy a Weszélyes Elemek egy nyolcadik kerületi rapduó, akiknek úgy pörög a nyelvük, hogy nagyon nehéz leutánozni őket.

"Ha azt elrappeled úgy, ahogy a Weszélyes Elemek, akkor én itt a Józsikát leveszem szájjal" - jelentette ki a rapper, mire a versenyző azt ígérte, hogy menni fog.

Be is bizonyította, hogy ez megy neki, amin a zsűritagok is nagyon meglepődtek. Majka pedig hamar rájött, hogy felelőtlen ígéretet tett, de már nem volt menekvés:

Pápai Joci a zsűripulton átmászva odaült barátja elé és közel húzta magához.

A stúdió nevetéssel és hatalmas ovációval díjazta ezt. Majka a produkció végén bocsánatot kért Károlyi Róberttől, hogy nem hitt benne az elején. A rappert természetesen továbbjuttatta a zsűri, és a mesterek legnagyobb meglepetésére a srác Köllő Babett csapatába akart került saját kérésére.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk
SZTÁRVILÁG
Liptai Claudia többször hálóingben, bugyi nélkül vitte óvodába a gyerekét
Csak egy kabátot kapott fel még indulás előtt.

Link másolása

A NőComment! műsorában árulta el Liptai Claudia, hogyan vitte a gyerekét óvodába. Elmondása szerint sűrűn előfordult, hogy

"hálóingben, felvettem rá egy kabátot, és nem volt rajtam bugyi".

Az adásban a többi vendég is elárulja, milyen különleges ruházatban jelentek meg nyilvánosan. Volt, aki például a közértbe ment el kimonóban.

Az adást vasárnap este 21 órától lehet megnézni az RTL II-n.

VIDEÓ: Az előzetes

Egy korábbi műsorban is érdekes titkokat árult el:


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
Meghan Markle „azt hitte, ő lesz az Egyesült Királyság Beyoncéja” – állítja egy palotai bennfentes
A bennfentesek szerint csak később jött rá Meghan, hogy sokkal több szabály vonatkozik rá, mint egy hétköznapi emberre.

Link másolása

Harry herceg és Meghan a windsori kastélyba akart költözni, de végül megkapták a Frogmore Cottage-t, amely az angliai Windsorban található Home Park része – derül ki egy új, a brit királyi családról szóló könyvből.

A Kensington-palotából való átköltözésük során a hírek szerint Sussex hercege és hercegnője egy lakosztályban reménykedett a királyi rezidencián. Lady Elizabeth Anson szerint viszont - aki a királynő közeli barátja volt és 2020-ban elhunyt - az uralkodó "nagylelkű gesztust" tett, és helyette nekik adta az említett házat. A királynő állítólag azt is hozzátette a döntése után: "Remélem, tiszteletben fogják tartani" - írta meg a Mirror.

Az állítás a „The New Royals” című könyvben hangzott el, amelyet Katie Nicholls írt, és amely Harry, Meghan, Vilmos, Katalin és az újonnan megkoronázott III. Károly király közötti kapcsolatokat tárja fel az elmúlt évekből.

A sussexi pár és a királyi család többi tagja közötti konfliktusok az elmúlt néhány évben több alkalommal is a címlapokon szerepeltek. II. Erzsébet halála viszont ismét összehozta Károlyt, Vilmost és Harryt, amikor együtt gyászoltak, és több ceremónián együtt vonultak a néhai uralkodó koporsója mögött feleségeikkel.

A most megjelenő könyvből azonban más érdekesség is kiderül.

"Meghan azt hitte, ő lesz az Egyesült Királyság „Beyoncéja”, a királyi család tagjaként megadják neki ezt a dicsőség.

– állítja egy korábbi palotai alkalmazott.

Amikor rájött, hogy sokkal több szabály vonatkozik rá, mint egy egyszerű emberre, akkor egy asztalhoz ült a királyi család többi tagjával és csak annyit kérdezett: „Rendben, mit fogunk tenni ezekkel?"

Meghan korábban arról beszélt, hogy "elnémítva" érezte magát és nem erre számított, amikor a királyi család tagja lett.

"Amikor csatlakoztam ahhoz a családhoz, akkor láttam utoljára az útlevelemet, a jogosítványomat, a kulcsaimat"

- mondta, hozzátéve, hogy teljesen "naiv" volt azzal kapcsolatban, hogy milyen lesz az élet a királyi család tagjaként.


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

SZTÁRVILÁG
„Lesz lagzi, aranyhintó” – G.w.M és Kulcsár Edina most a babára fókuszálnak, de szeretnének esküvőt
A pár most nem is lehetne boldogabb, a babavárás kapcsán azonban nem akartak bővebben nyilatkozni a rapper családjában lévő tradíciók miatt sem.

Link másolása

Közösen adott interjút a TV2 Tények Plusz című műsorának Kulcsár Edina és G.w.M. Elmondták, hogy egyelőre nem tervezik az eljegyzést és az esküvőt, mivel most közös babájuk a prioritás náluk, de az nem kérdés, hogy előbb-utóbb összekötik az életüket.

„Lesz lagzi, aranyhintó”

- jelentette ki a rapper nevetve.

A párnál most felhőtlen a boldogság, még úgy is, hogy G.w.M szerint "ebbe a pár hónapba nagyon sok év beleszorult".

„Szerintem a tetőpontok tetőpontján tart a kapcsolatunk. Erre nincsenek szavak. Ez az első másodperctől kezdve egy olyasfajta boldogság, amit tényleg kívánok mindenkinek tiszta szívből”

- fejtette ki.

„Azt gondolom, hogy ez most nem is állhatna jobban. Nagyon sok mindent megéltünk, amit mondjuk mások akár tíz év alatt. Mi most így elvagyunk, köszönjük szépen, és legalább lesz új a nap alatt a jövőben”

- mondta Kulcsár Edina.

Lapozz, ha kíváncsi vagy, mit mondtak a babavárásról!Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk