hirdetés

nyero.jpg

Nyerő Páros: keményen egymásnak esett Rácz Jenő és Dudás Miki egy őszinteségi játék miatt

A játékosok azt a kérdést kapták, hogy szerintük melyik párral nem lesznek soha jó barátok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 06.hirdetés

A Nyerő Páros hétfői adásában elszabadultak az indulatok a sztárséf és a világbajnok kajakozó között. Rácz Jenő és Dudás Miki hangos szócsatába bonyolódott.

Egy őszinteségi játékban kellett részt venniük, ahol azt a kérdést kapták, hogy szerintük melyik párral nem lesznek soha jó barátok.

A séf azonnal Dudásékat nevezte meg, mert szerinte nem annyira őszinték.

"Amíg az Ivettel nagyon tudunk egymásra hangolódni és kötődni, addig a Mikinél érzek valamilyen rivalizálást.

Nagyon karakán típus" – mondta Jenő.

hirdetés

Dudás Miki ezt sérelmezte, és közölte, hogy szerinte Jenő irigy az ő kinézete miatt.

„Van benned valami komplexus”

– mondta a kajakozó. Aki úgy véli, hogy a séf mindig az autójával és a házával dicsekszik. Közölte, hogy ő sosem szerette az ilyen embereket. Az, hogy letett valamit az asztalra, az nagy dolog, és gratulál érte, de a játékban szereplők mind elértek már szintén valamit - vélekedett. "Mégis, tudjuk, hogy neked jacuzzid van. Nekünk is, tudtátok?"

– kérdezte Miki.

"Kicsinyes, amit csinálsz"

– válaszolta erre a sztárséf.

A sportoló pedig folytatta a vitát:

„Én nem szorulok rá, hogy amikor megjelenek, elmondjam, hogy mim van. Mert én megjelenek, és elégedett vagyok magammal"

- közölte.

VIDEÓ: A műsorbólhirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
racz-jeno-gyuricza-dori-lanykeres.jpg

Rácz Jenő megkérte a szerelme, Dóri kezét

A sztárséf rengeteget agyalt azon, hogy mikor és hol kérje meg Dóri kezét, akivel már másfél éve alkotnak egy párt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 11.hirdetés

Rácz Jenő és szerelme, Gyuricza Dóri másfél éve alkotnak egy párt. A Konyhafőnök cím műsornak köszönhetően ismerték meg egymást, Dóri a sztárséf csapatában versenyzett. Majd a kiesése után került sor az első randira, azóta már össze is költöztek.

Nemrég pedig a Nyerő Páros című műsorban láthattuk őket, ahol bebizonyították, hogy valóban milyen jól működnek együtt, hiszen meg is nyerték a műsort.

"Augusztus 28. volt a nagy nap. Nagyon sokat hezitáltam azon is, hogy melyik legyen a megfelelő nap, merthogy az sem mindegy, hogy 25-e, 26-a...én minél hamarabb akartam volna, csak úgy gondoltam, hogy a 28 az egy ilyen nagyon szép szám hallásra..."

- mesélte a sztárséf a Fókusznak, aki azt is elárulta, hogy nemcsak az időponton agyalt sokat, de a helyszínen is.

"Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy milyen hely legyen az a bizonyos hely, ahol megkérem a Dóri kezét. Nem akartam nagyon nagy dobra verni a dolgot. Tényleg azt szerettem volna, hogy mi ketten éljük meg azt a pillanatot, ezért egy általános helyen, a Lánchíd közepén kértem meg a kezét"

hirdetés

- árulta el Rácz Jenő.

Dóri elmesélte, hogy nagyon meglepődött, amikor a sztárséf megkérte a kezét, szerinte gyönyörű pillanat volt, mindketten megkönnyezték. Az esküvőt tavasz végére, nyár elejére tervezik, és nagyon remélik, hogy addigra a helyzet is javulni fog.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
hodi-pamela.jpg

Hódi Pamela férjhez ment és babát vár

Szakításuk után fél évvel óriási fordulatot vett Hódi Pamela és párja, Tóth Bence élete.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 12.hirdetés

Tavasszal még mi is arról írtunk, hogy megromlott Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence kapcsolata. De később hírt adtunk arról is, hogy a pár mégis rájött, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, és úgy döntöttek, együtt folytatják.

„Aranyos volt, éreztem, hogy hiányzik, és nagyon szeretnék vele lenni” - idézi a hot! magazinnak nyilatkozó Pamelát a Blikk.

Nyáron aztán nagy fordulatot vett a sztár élete, és rohamosan fel is gyorsultak az események. Pamela rosszul érezte magát, de ezzel egy időben csúszásban volt a menzesze is.

Nemsokára pedig egyszerre tarthatta kezében a pozitív koronavírus- és terhességi tesztjét.

hirdetés

„Amikor megfordultam, hogy szóljak Bencének, megszűntem létezni, elájultam, így be kellett vinni a kórházba... Hívtuk a mentőt, végül délelőtt 11-ig vizsgáltak, akkor jöhetett értem Bence” - meséli Berki Krisztián exe, aki szerencsére nem sokára sokkal jobban lett, és kiderült: a betegsége semmilyen hatással nem lehet a magzatára.

Hódi Pamela és Tóth Bence az események miatt az esküvőjüket is kénytelenek voltak előre hozni. Szerencsésnek mondhatók, hiszen olyan időszakra esett, amikor komoly korlátozások nélkül megtarthatták. A házaspár már a születendő gyerek nemét is tudja, de egyelőre nem szeretnék elárulni, hogy kisöccse vagy kishúga születik-e az Pamela első gyermekének, Natinak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Megjelent a legújabb HOT!?magazin, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! Nem érdemes kihagyni! A címlapunkon: – EXKLUZÍV: Hódi Pamela és Tóth Bence – 6 hónappal a szakítás után összeházasodtak – Máris jön a baba! – Győrfi Pál és családja – „Jó volt elfelejteni a gondokat!” – Csőre Gábor – „Ha nincs szinkron, éhen halunk” És ha ez nem lenne elég, az e heti lapban megtaláljátok az alábbi sztárok történeteit is: Rúzsa Magdi, Gáspár Zsolti, Balázs Klári, Köllő Babett, Vásáry André, Kerényi Miklós Máté, Judy, Fila Balázs, Kulcsár Edina… és még sokan mások! A HOT!?magazint a hagyományos értékesítőhelyek mellett az alábbi linkre kattintva, otthonról is kényelmesen megvásárolhatjátok! https://digitalstand.hu/hot #hotmagazin #celebrity #celeb #bulvar #gossip #cover #cimlap #sztarok #magyarsztarok #newissue #eskuvo #wedding #esküvő #babavárás #baba #pregnancy #pregnant #hodipamela #tóthbence #győrfipál #ruzsamagdi #csőregábor #csoregabor #kerenyimiklosmate #balazsklari #balazsklari #kollobabett #köllőbabett #judy #kulcsáredina #kulcsaredina

HOT! Magazin (@hotmagazin) által megosztott bejegyzés,


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
majka-koronavirus.jpg

Majka: A tüdőm most már fáj, emiatt be is vagyok szarva egy picit

A koronavírusos zenész szerdán már az otthonából jelentkezett be, ugyanis kiengedték a kórházból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 11.hirdetés

Múlt héten derült ki, hogy Majka is elkapta koronavírust. A zenész egy pár napig otthon volt karanténban, aztán bekísérte az egyik szintén fertőzött barátját a kórházba egy mellkas CT-re, de neki rosszabb eredményei lettek, ezért benntartották az orvosok.

Majka már napok óta minden este élőben jelentkezik be a közösségi oldalain, ahol beszámolt az állapotáról.

Szerda este is így tett, de már otthonról jelentkezett be - szúrta ki a 24.hu. A zenész videójában elmondta, hogy az orvosok hazaengedték a kisfia szülinapjára.

"Az van, hogy az orvosok megkegyelmeztek és azt mondták, hogy hazajöhetek a gyerekem szülinapjára, mert jók lettek az eredményeim"

- fogalmazott Majka, aki a kommentelők kérdésére azt is elmondta, hogy előző nap azért kicsit jobban érezte magát, a hangja is nagyon erőtlen. Ezt egyébként a videóban is hallani lehet.

hirdetés

A bejelentkezés során azt is megmutatja, hogy egy zacskó gyógyszert kapott. Ezeket a jövő hétfői kontrolljáig szednie is kell.

"A tüdőm az most már fáj, sajnos a nagy levegővételeknél érzem, hogy a tüdő az nem túl jó, emiatt be is vagyok szarva egy picit"

- mondta a zenész, akinek egyébként kétoldali tüdőgyulladása van.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
gryllusdorka-simonkornel.jpg

Megszületett Gryllus Dorka és Simon Kornél második gyermeke

A színésznő 47 évesen lett újra édesanya.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 12.hirdetés

Kilenc évvel első gyermekük születése után újabb babának örülhet a színészházaspár, Gryllus Dorka és Simon Kornél.

Elsőként a Story magazinnak árulták el, hogy a kis Áron apás szüléssel, komplikációk nélkül, pár óra alatt jött világra.

„Kornél igazi hősként állt mellettem, pontosan tudta, mikor kell megfogni a kezem, hogy segítsen, és azt is, hogy békén kell hagynia, ha éppen azt kérem” – mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, hogy a baba most annak ellenére nyugodtnak tűnik, hogy a terhesség alatt sokat mozgott.

Facebook

null

hirdetés

Forrás: Blikk

hirdetés
KÖVESS MINKET: