NÉGYKERÉK

Előnyére változott a ráncfelvarrással a Honda HR-V


Link másolása

A HR-V Sport beltere éppúgy egyedi, mint a külső megjelenése: ülései kéttónusú, fekete textilből és piros bőrből összeállított kárpitozást kaptak, a középkonzolt és a műszerfal alsó részét pedig fényes, fekete díszcsíkok dobják fel.

A kisméretű SUV két benzines erőforrással kapható, Comfort, Elegance és Executive felszereltségen a 130 erős 1.5 i-VTEC áll rendelkezésünkre, a Sport változatnál pedig a 182 lóerős, szintén 1.5-ös VTEC TURBO-t választhatjuk. A belépőnek számító Comfortot felszereltséget leszámítva mindegyik változatban rendelhetünk CVT fokozatmentes váltót is, de a Hondásan precíz tengelykapcsoló miatt érdemes talán a 6-fokozatú manuális mellett letennünk a voksunkat. A kisebbik motor alapvetően kedveli, ha pörgetik, a nagyobbik esetében már 1900-as fordulaton rendelkezésre áll a maximális nyomaték.

Akárcsak minden Európában forgalmazott Honda modell, a HR-V is számos aktív és passzív vezetést segítő eszközt felvonultat, amely segít megelőzni a baleseteket, illetve megvédi az utasokat és a gyalogosokat egy esetleges baleset során. Minden európai HR-V-hez például alapáron jár a Honda által fejlesztett aktív városi fékrendszer, amely segít elkerülni a kis sebességnél elforduló baleseteket, illetve, ha elkerülhetetlen az ütközés, csökkenti annak mértékét.

A közepesen és magasan felszerelt modelleknél a fejlett vezetéstámogató rendszer is benne foglaltatik a vételárban, amely a ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszert, a közúti jelzőtábla felismerőt, az intelligens sebességhatárolót, a sávelhagyásra figyelmeztetőt és az automatikus távolsági fényszórót is tartalmazza.

Az új HR-V alapesetben 6.249.000 forintért vásárolható meg, 7,5 millióért juthatunk hozzá legolcsóbban CVT-váltóval szerelt változathoz, a Sport felszereltségért 8,5 millió forintot kell fizetnünk alaphangon.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk