hirdetés

MÚLT
A Rovatból
hirdetés

Kiderült, mi történt az ifjabb Kennedy és Diana hercegnő között, amikor találkoztak

1995-ben találkoztak, az ifjú Kennedy szerette volna, ha Diana szerepel újságjának, a People-nek a címlapján.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. június 30.

hirdetés

1995-ben ifjabb Jonh F. Kennedy találkozott Diana hercegnővel, hogy meggyőzze, szerepeljen politikai újságja, a George magazin címlapján. A találkozót sok találgatás és pletyka övezete. Most kiderült az igazság.

"Föl kellett vázolnunk több borítótervet, hogy John elvihesse a Carlyle Hotelbe, ahol a találkozó volt" – idézte fel a magazin kreatív igazgatója, Matt Berman a People-nek.

John személyi titkárnője, RoseMarie Terenzio pedig egy 2012-es visszaemlékezésében felidézte, hogy

a szállodához vezető úton azt találgatták, melyik bejáraton menjenek be a szállodába, hogy elkerüljék a sajtót. Kennedy biztos volt benne, hogy paparazzik serege fog várni rájuk.

Ne feledjük, 1995-ben JFK jr. és Diana is a világ legismertebb emberei közé tartoztak, és a férfi biztos volt benne, hogy valaki kiszivárogtatta a találkozó hírét. Egy munkatárs felvetette, hogy álcázza magát, de ezt nevetséges ötletnek gondolta.

hirdetés

Végül Terenzio azt javasolta, hogy ne az oldalbejáratot válasszák, mert az újságírók valószínűleg erre számítanak,és ott várják. Így is lett,

JFK szép nyugodtan besétált a főbejáraton, mert a sajtó munkatársai a másik bejáratnál tolongtak.

A találkozóra Diana lakosztályában került sor, és körülbelül másfél óráig tartott. JFK nagyon ízléses fotót akart csinálni, de végül Diana udvariasan elutasította a felkérést. Később Kennedy beszámolt kollégáinak a találkozóról.

"Nagyon megfontolta a szavait – mesélte Berman. – Vicces volt, hogy azt mondta, Dianának, nagyon jó a lába."

diana-horz

Diana és JFK jr. - Forrás: Wikipédia

Terenzio pedig így emlékszik a beszámolóra:

"Emlékszem, hogy azt mondta, 'Nagyon magas a nő!' Azt is elmondta, hogy Diana nagyon félénken viselkedett. Meglepte a férfit a szerénysége. Azt hiszem, mindketten találkoztak Teréz anyával, úgyhogy róla beszélgettek. És azt is megjegyezte, milyen szép."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk