hirdetés

melaniatrump_stromydaniels.jpg

Melania Trump pornós kurvának nevezte Stormy Danielst egy most előkerült hangfelvételen

A first lady nem tudta, hogy egykori legjobb barátnője felvételt készít a beszélgetésről. Azon gurult be, hogy a férjét korábban állítólag elcsábító pornószínésznő a Vogue címlapján szerepel majd.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 06.hirdetés

Még 2018 júliusában titokban rögzítették azt a beszélgetést, ahol Melania Trump kiakad azon, hogy a férjét korábban állítólag elcsábító pornószínésznő a Vogue címlapján szerepel majd, írja a Mirror.

A first lady a hangfelvételen korábbi legjobb barátnőjével és egyben személyi tanácsadójával, Stephanie Winston Wolkoffal beszélget, amikor váratlanul szóba kerül, hogy Stormy Daniels hamarosan szerepel az egyik legszínvonalasabb életstílus magazinban.

Az esetről Wolkoff az elnök egykori ügyvédje, Michael Cohen legutóbbi Mea Culpa című podcastjában számolt be. Véleménye szerint a first lady azért is pöccent be különösen, mert férje hivatalba lépése óta nem ajánlottak neki címlapot a Vogue-nál. Legutóbb akkor szerepelt a magazin borítóján, amikor még 2005-ben az esküvői ruhájában fotózták.

A műsorban is bemutatott felvételen jól hallható, amint Melania azt mondja egykori tanácsadójának:

"Keress rá a Google-ben, Annie Leibovitz fotózta a pornós kurvát. A szeptemberi vagy októberi számban lesz benne"

hirdetés

Wolkoff ekkor visszakérdez, hogy a first lady pontosan kit is ért pornós kurva alatt.

"Stormy"

- válaszolja az elnök felesége, mire Wolkoff is őszintén meghökken.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
racz-jeno-gyuricza-dori-lanykeres.jpg

Rácz Jenő megkérte a szerelme, Dóri kezét

A sztárséf rengeteget agyalt azon, hogy mikor és hol kérje meg Dóri kezét, akivel már másfél éve alkotnak egy párt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 11.hirdetés

Rácz Jenő és szerelme, Gyuricza Dóri másfél éve alkotnak egy párt. A Konyhafőnök cím műsornak köszönhetően ismerték meg egymást, Dóri a sztárséf csapatában versenyzett. Majd a kiesése után került sor az első randira, azóta már össze is költöztek.

Nemrég pedig a Nyerő Páros című műsorban láthattuk őket, ahol bebizonyították, hogy valóban milyen jól működnek együtt, hiszen meg is nyerték a műsort.

"Augusztus 28. volt a nagy nap. Nagyon sokat hezitáltam azon is, hogy melyik legyen a megfelelő nap, merthogy az sem mindegy, hogy 25-e, 26-a...én minél hamarabb akartam volna, csak úgy gondoltam, hogy a 28 az egy ilyen nagyon szép szám hallásra..."

- mesélte a sztárséf a Fókusznak, aki azt is elárulta, hogy nemcsak az időponton agyalt sokat, de a helyszínen is.

"Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy milyen hely legyen az a bizonyos hely, ahol megkérem a Dóri kezét. Nem akartam nagyon nagy dobra verni a dolgot. Tényleg azt szerettem volna, hogy mi ketten éljük meg azt a pillanatot, ezért egy általános helyen, a Lánchíd közepén kértem meg a kezét"

hirdetés

- árulta el Rácz Jenő.

Dóri elmesélte, hogy nagyon meglepődött, amikor a sztárséf megkérte a kezét, szerinte gyönyörű pillanat volt, mindketten megkönnyezték. Az esküvőt tavasz végére, nyár elejére tervezik, és nagyon remélik, hogy addigra a helyzet is javulni fog.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
hodi-pamela.jpg

Hódi Pamela férjhez ment és babát vár

Szakításuk után fél évvel óriási fordulatot vett Hódi Pamela és párja, Tóth Bence élete.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 12.hirdetés

Tavasszal még mi is arról írtunk, hogy megromlott Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence kapcsolata. De később hírt adtunk arról is, hogy a pár mégis rájött, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, és úgy döntöttek, együtt folytatják.

„Aranyos volt, éreztem, hogy hiányzik, és nagyon szeretnék vele lenni” - idézi a hot! magazinnak nyilatkozó Pamelát a Blikk.

Nyáron aztán nagy fordulatot vett a sztár élete, és rohamosan fel is gyorsultak az események. Pamela rosszul érezte magát, de ezzel egy időben csúszásban volt a menzesze is.

Nemsokára pedig egyszerre tarthatta kezében a pozitív koronavírus- és terhességi tesztjét.

hirdetés

„Amikor megfordultam, hogy szóljak Bencének, megszűntem létezni, elájultam, így be kellett vinni a kórházba... Hívtuk a mentőt, végül délelőtt 11-ig vizsgáltak, akkor jöhetett értem Bence” - meséli Berki Krisztián exe, aki szerencsére nem sokára sokkal jobban lett, és kiderült: a betegsége semmilyen hatással nem lehet a magzatára.

Hódi Pamela és Tóth Bence az események miatt az esküvőjüket is kénytelenek voltak előre hozni. Szerencsésnek mondhatók, hiszen olyan időszakra esett, amikor komoly korlátozások nélkül megtarthatták. A házaspár már a születendő gyerek nemét is tudja, de egyelőre nem szeretnék elárulni, hogy kisöccse vagy kishúga születik-e az Pamela első gyermekének, Natinak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Megjelent a legújabb HOT!?magazin, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! Nem érdemes kihagyni! A címlapunkon: – EXKLUZÍV: Hódi Pamela és Tóth Bence – 6 hónappal a szakítás után összeházasodtak – Máris jön a baba! – Győrfi Pál és családja – „Jó volt elfelejteni a gondokat!” – Csőre Gábor – „Ha nincs szinkron, éhen halunk” És ha ez nem lenne elég, az e heti lapban megtaláljátok az alábbi sztárok történeteit is: Rúzsa Magdi, Gáspár Zsolti, Balázs Klári, Köllő Babett, Vásáry André, Kerényi Miklós Máté, Judy, Fila Balázs, Kulcsár Edina… és még sokan mások! A HOT!?magazint a hagyományos értékesítőhelyek mellett az alábbi linkre kattintva, otthonról is kényelmesen megvásárolhatjátok! https://digitalstand.hu/hot #hotmagazin #celebrity #celeb #bulvar #gossip #cover #cimlap #sztarok #magyarsztarok #newissue #eskuvo #wedding #esküvő #babavárás #baba #pregnancy #pregnant #hodipamela #tóthbence #győrfipál #ruzsamagdi #csőregábor #csoregabor #kerenyimiklosmate #balazsklari #balazsklari #kollobabett #köllőbabett #judy #kulcsáredina #kulcsaredina

HOT! Magazin (@hotmagazin) által megosztott bejegyzés,


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
majka-koronavirus.jpg

Majka: A tüdőm most már fáj, emiatt be is vagyok szarva egy picit

A koronavírusos zenész szerdán már az otthonából jelentkezett be, ugyanis kiengedték a kórházból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 11.hirdetés

Múlt héten derült ki, hogy Majka is elkapta koronavírust. A zenész egy pár napig otthon volt karanténban, aztán bekísérte az egyik szintén fertőzött barátját a kórházba egy mellkas CT-re, de neki rosszabb eredményei lettek, ezért benntartották az orvosok.

Majka már napok óta minden este élőben jelentkezik be a közösségi oldalain, ahol beszámolt az állapotáról.

Szerda este is így tett, de már otthonról jelentkezett be - szúrta ki a 24.hu. A zenész videójában elmondta, hogy az orvosok hazaengedték a kisfia szülinapjára.

"Az van, hogy az orvosok megkegyelmeztek és azt mondták, hogy hazajöhetek a gyerekem szülinapjára, mert jók lettek az eredményeim"

- fogalmazott Majka, aki a kommentelők kérdésére azt is elmondta, hogy előző nap azért kicsit jobban érezte magát, a hangja is nagyon erőtlen. Ezt egyébként a videóban is hallani lehet.

hirdetés

A bejelentkezés során azt is megmutatja, hogy egy zacskó gyógyszert kapott. Ezeket a jövő hétfői kontrolljáig szednie is kell.

"A tüdőm az most már fáj, sajnos a nagy levegővételeknél érzem, hogy a tüdő az nem túl jó, emiatt be is vagyok szarva egy picit"

- mondta a zenész, akinek egyébként kétoldali tüdőgyulladása van.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
gryllusdorka-simonkornel.jpg

Megszületett Gryllus Dorka és Simon Kornél második gyermeke

A színésznő 47 évesen lett újra édesanya.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. november 12.hirdetés

Kilenc évvel első gyermekük születése után újabb babának örülhet a színészházaspár, Gryllus Dorka és Simon Kornél.

Elsőként a Story magazinnak árulták el, hogy a kis Áron apás szüléssel, komplikációk nélkül, pár óra alatt jött világra.

„Kornél igazi hősként állt mellettem, pontosan tudta, mikor kell megfogni a kezem, hogy segítsen, és azt is, hogy békén kell hagynia, ha éppen azt kérem” – mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, hogy a baba most annak ellenére nyugodtnak tűnik, hogy a terhesség alatt sokat mozgott.

Facebook

null

hirdetés

Forrás: Blikk

hirdetés
KÖVESS MINKET: