/kult/x-faktor-vanek-andor-utolso-dalaval-meg-megkonnyeztette-bogit-es-nem-csak-ot/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

X-Faktor: Vanek Andor utolsó dalával még megkönnyeztette Bogit, és nem csak őt

Andor ugyanazt a dalt adta elő, amit elsőként is énekelt, és ez sok mindent eszébe juttatott a mentoroknak.
hirdetés

"Csodálatos pillanat volt, és ez volt az év utolsó produkciója. Gratulálok. Nem emlékszem, hogy lett volna ilyen színvonalas finálé. Bárki győzzön, hallottátok, milyen szeretet árad felétek. Nagyon büszke vagyok, hogy ma este itt lehetünk. Maradjatok meg ilyen jó embernek, nagyvonalúnak, elegánsnak" - mondta Andor produkciója után Puskás Peti.

VIDEÓ: Vanek Andor - Never Enough (The Greatest Showman Cast)

"Én most is elérzékenyültem, mert minden élményt és emléket felidézett ez a dal, az egész X-Faktort. Emlékszem, amikor besétáltál, az volt a válogató legszebb pillanata, én azt utána meséltem a családomnak és mindenkinek... úristen, nem akarok sírni"

- de Bogi ekkor már könnyezett.

"Én is rólad meséltem otthon. Történtek dolgok, hullámvölgyek, de itt vagy, és méltón vagy itt." - vette át a szót Gáspár Laci.

hirdetés

ByeAlex szintén meghatottan beszélt:

"Az, hogy itt állsz Andor, egy nagyon nagy történet, mert a műsor felénél azt gondoltuk, hogy húha, itt most valami van, lett, hogy búcsúzni fogunk tőled. És most felkerültél ide te is, itt álltok ketten a Tibivel, mint a legjobbak. Mind a ketten hatalmasak vagytok, remek srácok, és máshonnan jöttök, más értékekkel, viszont megmutattátok most a nézőknek, hogy két fiatal fiú az nagyon nagy alázattal végigcsinálja. És volt úgy, hogy ti szedtetek össze engem, néha ti vigasztaltatok engem, amikor kellett."

VIDEÓ: Bogi és ByeAlex is elérzékenyül

VIDEÓ: Vanek Andor és Bye Alex duett - Még mindighirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk