hirdetés

Visszatér a képernyőre Gundel Takács Gábor - megvan az új műsora is!

Most már hivatalos: meghosszabbítja vele a szerződést a TV2.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. november 24.

hirdetés

Megerősítette Gundel Takács Gábor és a TV2 is a júliusban felröppent hírt:

folytatódik a legendás és népszerű vetélkedő, az Áll az alku, és Gundel Takács Gábor lesz a műsorvezető.

A tévés az utóbbi időben különböző rendezvényeken, sporteseményeken volt házigazda. A csatorna meghosszabbítja a megállapodást Gundel Takács Gáborral.

Júliusban Gundel Takács azt nyilatkozta: "az Áll az alku fontos és emlékezetes állomása a pályafutásomnak, amellyel kapcsolatban mindig is volt egy olyan érzésem, hogy befejezetlen történet." Elárulta, hogy kedveli a műsorban az izgalmat, és örül annak, hogy a nézők szeretik a játékot és őt is.

A műsor 2018-ban folytatódik. Mint azt a Blikk megírta, rendkívüli érdeklődés övezte az Áll az alku következő évadának szereplőválogatását. Alig két hét alatt majdnem hatezren jelentkeztek a felhívásra.

hirdetés

„Ez a produkció valójában nem a táskákról és nem a pénzről szól, hanem emberekről és döntésekről. Nagyon érdekes annak is, aki játszik, de annak is, aki mindezt otthonról követi figyelemmel. Jó volt újra vezetni ezt a műsort, és a visszajelzések azt mutatják, hogy a nézők is kíváncsiak az Áll az alkura. Ezért is vállaltam el nagy örömmel a folytatást" – mondta Gundel Takács Gábor.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója pedig elmondta, hogy a csatorna maximálisan elégedett az Áll az alku nézettségével, így nem volt kérdés a folytatás.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk