hirdetés

KULT

Versenyezz a legjobb videóddal!

A YouTube meghirdette hivatalos videó-versenyét, a Ki Mit Tube-ot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2014. augusztus 19.

hirdetés

2014. augusztus 18-án kezdetét vette Magyarország első YouTube tehetségkutatója, a Ki Mit Tube. A verseny lényege, hogy bármilyen tartalmat feltölthetsz a YouTube-ra, azzal versenyezhetsz, szavazatokat gyűjthetsz, a produkcióid jó nevű zsűri értékeli majd - továbbá értékes nyeremények várnak rád.

A világ legnagyobb színpadára állva bárki bebizonyíthatja, hogy mire képes! A videómegosztón havonta egymilliárd néző várja a jövő nemzedék új sztárjait, akik már a YouTube-on érik el a közönségüket. A Ki Mit Tube tehát nagyszabású, egyedülálló és műfajteremtő kezdeményezés a tehetségkutatás és az internetes tartalomgyártás történetében. Készítőinek és zsűritagjainak célja megtalálni azokat a tehetséges előadókat, művészeket, értékes tartalmat előállító magyar youtubereket, akik az internet és a versenynek felületetet adó YouTube lehetőségeit használva színvonalas, a kor kívánalmainak megfelelő produkciót állítanak elő - írja bemutatkozó oldalán a kimittube.444.hu.

A verseny leírása a 444.hu-n:loglo

A verseny elnevezése: Ki Mit Tube

Időpontja: 2014. augusztus 18. – 2014. szeptember 13.

Helyszíne: kimittube.444.hu és a Ki Mit Tube Youtube-csatornája.

hirdetés

Fődíjak: 1 millió forint készpénz, 1 SEAT Ibiza személyautó, a Vodafone média támogatása 1 millió forint értékben, egy éven keresztül mobilinternet-előfizetés a Vodafone-tól, 1 Philips Ambilight Androidos Smart TV, és a nyertes elutazhat a Google londoni központjába, ahol igénybe veheti Európa első YouTube Space stúdióját is.

Közreműködők: Youtube, 444, Vodafone, Redlemon

Mit kell még tudni: Itt az összes szabályt elolvashatja. Van, ami jogászul van.

VIDEÓ - A Ki Mit Tube verseny felhívása:

A 444 Herby népszerűségét (188 ezer követő YouTube-on) és sikerét hozza fel példaként, amikor arra sarkall, hogy légy te az új YouTube-sztár.

"Ha tud énekelni, vagy táncolni, vagy nem tud, de viccesen nem, vagy igazából bármit csinál kamera előtt, ami másoknak izgalmas lehet, akkor érdemes elindulnia. Felveszi az előadását meg egy rövid bemutatkozó videót, és feltölti ide" - írják a 444-en.

A versenyben induló videókat a portál be is mutatja, plusz a zsűritagok értékelik azokat. A zsűritagok közt egyébként ott van Fluor, Péterfy Bori, Puskás Peti, Puzsér Róbert és Szirmai Gergő is. A videókat augusztus 18-tól szeptember 13-ig tölthetitek fel, a döntő szeptember 21-én lesz.

VIDEÓ - Puzsér Róbert felhívása:

VIDEÓ - Fluor Tomi felhívása:

VIDEÓ - Ha Hajós András újra fiatal lehetne, tuti indulna:

A KiMitTube hivatalos oldalát további tudnivalókkal itt éred el.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk