hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Megmutatjuk, milyen lesz idén a Sziget

Látványvilágában színesebb, szolgáltatásaiban szerteágazóbb, infrastruktúrájában bővült Sziget vár benneteket!

Link másolása

hirdetés

Látványvilágában színesebb, szolgáltatásaiban szerteágazóbb, infrastruktúrájában bővült és várhatóan rekordszámot produkáló Sziget várja idén a közönségét. Indulás augusztus 11-én.

Bár az utóbbi napok időjárása nem kedvezett túlságosan az építőknek, lassan minden helyreáll a holnap induló Sziget fesztiválon. A „kulturális miniállam” már több mint három hete épül, és idén sokkal jobban szépül, is mint az elmúlt években. Kicsit a belga Tomorrowland mintájára, az elmúlt évekhez képes sokkal több szín, dekoráció, óriásvirág, hangulatvilágítás került a fesztivál területére, hogy még otthonosabbá varázsolják azt.IMG_6326IMG_6336IMG_6337IMG_6340IMG_6342

IMG_6345IMG_6349IMG_6353IMG_6360IMG_6368

Mivel a szervezők idén rekordmennyiségű látogatóval számoltak, több wc, mosdó, zuhanyzóblokk várja a fesztiválozókat. A korábban kiépített 3 kilométernyi közvilágítás mellett, további 30-40 kilométer díszkivilágítással gyönyörködtet a fesztivál. Lampionok, tükörgömbök, fényfestések és a legimpozánsabb az izzósorokkal beborított 20 hektárnyi erdős terület, ami a szokásosnál is hangulatosabb lesz ebben az évben.IMG_6372IMG_6386IMG_6391IMG_6395IMG_6401IMG_6410IMG_6439IMG_6446IMG_6449IMG_6462

Rengeteg új látványelem, installáció is található majd az egyes helyszínek között. Wahorn András és Róbert „Szerelem szerelem” című szerelmi kuckójától kezdve, a Star Wars birodalmi lépegetőjére hajazó Köztársasági lépegetőn keresztül a gigantikus PET palackokból épített sárkányig (ami egyébként füstölni is tud, nagyon para!). De lesz itt fa-szivárvány, a kocsma-lepkeház és még a fák is színesre vannak "kötve".

A gasztronómia is jelentősen fejlődött a fesztiválon. Az utóbbi években már megszokott nemzetközileg szerteágazó, tájegységenként egységes konyhák mellett a pálinkakultúra legjobb reprezentánsai és a haza legjobb nedűi is felvonulnak. A romkocsmák is képviseltetik magukat a romkocsma negyedben, ami egy kis budapesti éjszakát generál a Sziget kellős közepére. Idén már a Kiosk étterem látja el a fellépők cateringjét, de a desszert szekcióért továbbra is a Costes felel. Továbbra is megtalálható a VIP-szekcióban Óbuda egyik legjobb éttermének kitelepülése: a Pastrami, a koktélokért pedig a BOB felel. Az idei új csillagok tehát szépen beépültek a Szigetre is.

hirdetés
IMG_6471IMG_6476IMG_6488IMG_6492IMG_6530IMG_6437IMG_6513

Így néz ki teljes egészében PET palackokból épített sárkány:

Idén debütál a Sziget Fesztivál köztársaságban a Festfone. A szolgáltatás lényege, hogy kedvezményes áron vásárolható telefonokat használhatnak a fesztiválozók, és a bennük lévő sim-kártyával ingyen is telefonálhatnak egymás között a fesztiválon. Több matrica emlékeztet a WC-blokkoknál arra, hogy mekkora az esély hogy beleejtsd a telefonod a kagylóba, ezzel elgondolkodtatván a jónépet, hogy mennyire megéri egy ilyen telefon.

Idén tehát lesz egy szebb, gazdagabban berendezett, és a fellépők terén is színvonalasabb Szigetünk.

Ha Te is kilátogatnál nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET: