hirdetés

Csodaszép magyar film készül a hortobágyi vadlovakról

Már az előzetesét is érdemes megnézni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 23.

hirdetés

Gyönyörű magyar film készült a pusztán élő vadlovakról.

"Pont egy éve kezdtük el forgatni vadlovas puszta filmünket a Hortobágyon" - írja a Török Zoltán a Vad Magyarország Facebook-oldalon. "Ez alkalomból raktuk össze nektek ezt a kis ízelítőt nagyon sok szeretettel és óriási lelkesedéssel. Sőt, még az is kiderül belőle, hogy mi lett főhősünk neve!

De még messze a vége, hiszen még félidőben sem vagyunk addig, amíg a film a mozikba kerül. Addig is érdemes követni az oldalunkat, egy csomó előzetes videót és fotót rakunk fel a bemutatóig. Nincsenek titkaink, csak képeink.

A teaser-t Hargittai László vágta ("tízer, nem találok jó magyar szót talán "kedvcsináló, ízelítő" - ez még ugyanis nem a trailer, azaz az "előzetes"). További köszönet a stáb tagjainak, akik velünk forgattak hóban-fagyban-esőben-forróságban, eddig összesen 130 napot a pusztán: Jan Henriksson, Badár Balázs, Atte Henriksson, Boas Schwarz operatőrök és Szilágyi Attila, Lóránt Miklós, Kerekes Viola, Szabados Tímea segítőink a terepen és Botos Nóra a hegynyi intéznivalóval és még sokan mások... "

VIDEÓ: A vadlovakról szóló film előzetese:

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk