hirdetés

KULT

Új klip: Vastag Csaba új dalában a social média hatásairól énekel

Az Ugyanúgy szép című száma szórakoztató formában mutat görbe tükröt mindazoknak, akik az internet világának olykor a valóságot merőben eltorzító hatása alatt élnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 08.

hirdetés

Vastag Csaba most nem szerelmes slágerrel hódít az énekes, hanem a közösségi oldalak valótlanságát figurázza ki új klipjében. A sármos, Fonogram-díjas előadó számára fontos, hogy társadalmilag is jelentős mondandója legyen dalainak, a social média pedig manapság mindenki életében jelen vagy, így szerette volna ezzel kapcsolatban kifejteni véleményét - persze zene formájában.

"A zenekarral kicsit elegünk lett abból, hogy a világ zenei termése (beleértve a sajátunkat is) 99,9%-ban szerelmes, vagy párkapcsolati témákat érintő dalokból áll. Évek óta törekszünk arra, hogy társadalmilag is fontos üzeneteket fogalmazzunk meg. Ez a dal a social média mindannyiunkra gyakorolt hatásáról hivatott szórakoztató formában görbe tükröt mutatni mindazoknak, akik az internet olykor a valóságot merőben eltorzító világának hatása alatt élnek.

Tudjuk, hogy az igazságnak több arca van, de hát nincs is ezzel semmi gond, hiszen mindenki Ugyanúgy Szép"

- nyilatkozta az énekes, aki nemrég a Sztárban Sztár című műsorban varázsolta el a közönséget.

A videót az OliverFromEarth frontembere, Patocska Olivér rendezte, és a dal szövegét is ő formálta Vastag Csabával közösen az énekes gondolatai köré.

hirdetés

VIDEÓ: Vastag Csaba - Ugyanúgy szép


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk