hirdetés

KULT

Új klip: Majka, Gáspár Laci és Lotfi Begi közös produkcióval indítja az új évet

Lila Lambóban érkezik az év trackje, a Hurrikán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 04.

hirdetés

Hurrikánnal jön a slágergyáros trió - Gáspár Laci, Majka és Lotfi Begi óriási kollabbal jelentkezett. A triumvirátus magasra tette a mércét, már január 4-én begyújtották a rakétákat, hiszen „Hurrikán” című közösük garantáltan a slágerlisták élére pattan.

Elsöprő dallal robbantja be 2021-et a mesterhármas. A „Hurrikán” nem csak címében erős, a szöveg, az alap és a klip is szenzációs. A közös felvételről hazánk egyik legsikeresebb lemezlovasa, Lotfi Begi mesélt:

"A dal hangzásában most rendhagyó módon a funk és a hip-hop világába kalauzol el minket. Ezért is esett a választás Gáspár Lacira vokál szempontjából, aki azonnal elfogadta a felkérést, valamint a basszus témákat is ő akarta feljátszani. Innen már csak egy lépés volt Majka, aki szintén első hallásra beleszeretett a trackbe!"

A végeredmény pedig egy elsöprő, lüktető és igazán rádióbarát zene lett: az ütős szöveg és fülbemászó alap mesteri találkozása első hallásra dallamtapadást okoz.

A rendhagyó szerzemény nem is készülhetett volna rendkívüli körülmények nélkül, hiszen a track megjelenése nem véletlenül került 2021-re. Az alkotók eredetileg még tavaly berobbantották volna a lejátszási listákat, az élet viszont felülírta a „Hurrikánt”, hiszen először Gáspár Laci megbetegedése, majd Majka koronavírus-fertőzése, végül a rendező, Miki357 pozitív COVID-tesztje akasztotta meg a munkafolyamatokat.

"2019-ben nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy azt vártam. Kiábrándult és kiégett voltam. Abban az évben, december 23-án még beiktattam egy utolsó stúdiós napot, amikor megszületett a „Hurrikán” első verziója ami szó szerint kirángatott abból az állapotomból amiben voltam. Friss volt, más volt mint az eddigi munkáim. Olyan elemi erővel rázott fel ahogy egy hurrikán söpör végig a tájon, lendületet adott 2020-ra, ami nem a tervek szerint alakult”

hirdetés

- mondta Begi, aki azt is megosztotta, hogy mit jelent számára az új szerzemény:

"Ez a dal az én mentőangyalom amivel rárúgjuk az ajtót 2021-re, és remélhetőleg magunk mögött hagyjuk a 2020-as évet örökre!"

Fantasztikus képi világú videó is forgott az új közöshöz, amit a zseniális Miki357 rendezett.

VIDEÓ: Lotfi Begi x Gáspár Laci feat. Majka - Hurrikánhirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk