/kult/uj-klip-bekefi-viki-a-sztarban-sztar-leszek-nyertese-egy-fulbemaszo-onallo-szerzemennyel-jelentkezik/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Új klip: Békefi Viki, a Sztárban sztár leszek! nyertese egy fülbemászó önálló szerzeménnyel jelentkezik

A Cupido című dalhoz készült klip külön öröm számára, elárulta, hogy a kis kedvence, a keresztfia is szerepet kapott benne.
hirdetés

Fülbemászó, könnyed és eszméletlen bájos. Békefi Viki, a Sztárban sztár leszek! nyertese önálló szerzeménnyel jelentkezik, ráadásul rögtön egy lehengerlő felvétellel.

Bár saját bevallása szerint alapvetően a színházi világban mozog, Békefi Viki színpadi tehetsége megkérdőjelezhetetlen. Miután megnyerte a Sztárban sztár leszek! első évadát, ahol adásról-adásra más bőrébe bújva nyűgözte le a zsűrit és a közönséget egyaránt, most végre saját magát alakíthatja. És milyen jól áll neki!

„A műsor alatt elég közel került hozzám a pop műfaja és az éneklés. A hétköznapokban egy vidám, mosolygós lány vagyok, így az volt a legkézenfekvőbb, hogy egy pörgős, jó hangulatú dallal mutatkozzak be”

- mesélte a színész-énekesnő.

Feel-good klip is készült az újdonsághoz.

hirdetés

„A forgatás nagyon jó hangulatban telt és külön öröm számomra, hogy a kis keresztfiam és a barátaim is szerepet kaptak az első videómban” - tette hozzá a színésznő-énekesnő, aki a jövőről is elárult néhány részletet.

„Természetesen itt nem állok meg. Már készülök is a következő kiadvánnyal, amiben más oldalamat is megmutatom a közönségnek.”

VIDEÓ: Békefi Viki - Cupido


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk