hirdetés

KULT

Új klip: A Casablanca 2021-es kiadásával ejt rabul Zséda és Kökény Attila

A páros egy vérbeli power balladával jelentkezik, ami nemcsak fülbemászó, hanem a szívünket is azonnal rabul ejti. A klip a Casablancának híres jeleneteit idézi meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2021. január 09.

hirdetés

Ha Zséda és Kökény Attila összeáll, abból mindig sláger születik, és ez most sincs másként. A páros egy vérbeli power balladával jelentkezik, ami nemcsak fülbemászó, hanem a szívünket is azonnal rabul ejti.

A dalhoz készült klip a világ méltán legromantikusabb filmjének, a Casablancának híres jeleneteit idézi meg. Akárcsak a klasszikus mozi, így a dal is egy olyan párról szól, akik sosem lehetnek igazán együtt. És valljuk be, mi lehet romantikusabb, édesebb és fájdalmasabb egy be nem teljesült szerelemnél?

„A Casablanca sohasem lesz régi vagy poros, ahogyan a szerelem sem lesz az soha. A Hello különös helyet foglal el a szívemben. Egyrészt, mert zeneileg egy érdekes variáció egy korábbi témára – Zséda rajongók fel is fogják fedezni, mire gondolok – másrészt mert ez a dal a szerelem egy régi-modern feldolgozása egyszerre. És akárhogy is múlik az idő, ahogyan a Casablancában elhangzik: „Párizs örökre a miénk marad“ – nyilatkozta Zséda a dal kapcsán.

A „Hello”-ról Kökény Attila is megosztotta érzéseit.

„Imádtam a dal születésének és a forgatásnak is minden percét. Zsédával énekelni az örök fiatalság érzését hozza el számomra. A szerelem énekesnőjével a szerelemről énekelni nagy boldogság”

– mondta el Kökény Attila a Hello kapcsán.

VIDEÓ: Zséda-Kökény Attila: Hello

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk