hirdetés

KULT

Tovább csúszik az év egyik legjobban várt filmjének premierje

Christopher Nolan új filmje, a Tenet csak augusztus közepén fog a mozikba kerülni, de a koronavírus még ezt a dátumot is felülírhatja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. június 26.

hirdetés

Július 31-ről augusztus 12-re tolta el a Warner Bros. a Tenet című film premierjét, így még később láthatja a közönség az év egyik legjobban várt mozifilmjét – írja a Deadline.

Christopher Nolan (aki többek között az Eredet című film rendezője) akcióthrillerje eredetileg július 17-én került volna a mozikba, ám a dátumot korábban július 31-re módosították a koronavírus-járvány miatt. Most, hogy az Egyesült Államok több államában ismét nőni kezdett a koronavírusos megbetegedések száma, a Warner Bros. úgy döntött, hogy még későbbre tolják a film debütálását.

New York állam kormányzója nemrég úgy határozott, a mozik teljesen kimaradnak a korlátozások lazításának negyedik fázisából, Los Angeles megyében pedig még nem mondtak áment a mozik kinyitására.

Márpedig a Warner Bros. mindenképpen azt akarja, hogy a nézők szélesvásznon láthassák a nagy dobásnak ígérkező Nolan-filmet. A stúdió szóvivője elmondta, azért választottak egy hétközi időpontot a premiernek (augusztus 12. szerdára esik), hogy a közönség a saját időbeosztásának megfelelően tudja megnézni a filmet, amit a szokásosnál hosszabb ideig játszhatnak majd a mozik.

hirdetés

Magyarországon egy nappal később, augusztus 13-án debütálhat a Tenet, amely a Port.hu leírása szerint egy különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag történetet ígér. A filmben egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

A főszerepet játszó John David Washington mellett fontos feladatot kapott a filmben Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Debicki, Clémence Poésy és a Christopher Nolan filmjeiből (is) kihagyhatatlan Michael Caine is.

VIDEÓ: a Tenet legújabb, szinkronos előzetese

Tenet - magyar előzetes #2

null

De nem a Tenet az egyetlen olyan várva várt film, amelynek el kellett halasztani a premierjét.
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk