hirdetés

Meglepő, melyek a hírességek és a mozisztárok kedvenc filmjei

Miért rajong Jennifer Lawrence, Benedict Cumberbatch, Charlize Theron vagy Matt Damon? Mutatjuk!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 12.

hirdetés

Az, hogy ki mit olvas, hogyan öltözik, hová szeret utazni vagy éppen mit eszik, szívesen, rengeteg dolgot árul el a személyiségéről. Az is, hogy milyen filmeket néz meg.

Az alábbi videóban hírességek árulták el, melyik a kedvenc filmjük.

Tom Hanks bolondul a 2001 Űrodüsszeia című Stanley Kubrick-klasszikusért, újra meg újra képes megnézni. Barack Obama (apropó, ő mit keres a filmes hírességek között???) a Keresztapa első és második részét szereti, a harmadikért nem rajong túlzottan.

Angela Bassett kedvence a Gregory Peck főszereplésével készült Ne bántsátok a feketerigót! című film, ami az 1930-as években játszódik, és az erőszak és faji megkülönböztetés a témája. Jennifer Lawrence a Száll a kakukk fészkére című filmet imádja.

Seth McFarlane bevallotta, hogy A muzsika hangjáért van oda. Steven Spielberg kedvence az Arábiai Lawrence című háborús film. Charlize Theron az Örökké énekelnék című filmért van oda, amelyiknek a fiatalon elhunyt Judy Garland a főszereplője.

hirdetés

Matt Damon az 1994-es Forrest Gumpot imádja. Julia Roberts az 1940-es Philadelphiai történetet szereti. Amy Schumer kedvence a Tenenbaum, a háziátok. Benedict Cumberbatch kedvence pedig Az elveszett frigyláda fosztogatói.

VIDEÓ: Egy-egy rövid részlet a filmekből:


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk