/kult/sztarban-sztar-palmai-anna-esett-ki-tilla-nagyon-elszomorodott/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Sztárban sztár: Pálmai Anna esett ki, Tilla nagyon elszomorodott

Pálmai Anna ezúttal Madonna bőrébe bújt, de végül nem sikerült továbbjutnia a 3. élő showba.
hirdetés

Pálmai Anna búcsúzott a Sztárban sztár második élő showjában. A színésznő ezúttal Madonna bőrébe bújt, az énekesnő a Frozen című dalát adta elő.

Bereczki Zoltán már a produkció után azt mondta, hogy Pálmai Annának nagyon hullámzó volt ez a szereplése, hiszen az elején nagyon megjelent Madonna az előadásában, aztán olyan volt, mintha rátört volna a lámpaláz és aztán mintha fel is adta volna. A produkció későbbi részében viszont sikerült visszatérnie Madonna karakterébe. Kökény Attila viszont azt mondta, ő ámulva nézte Pálmai Annát a színpadon.

Végül 32 pontot kapott a zsűritől összesen. A műsor végén, miután ezt a közönség pontjaival is összesítették, kiderült, hogy az utolsó két helyen Pálmai Anna és Miss Mood állnak. Akik közül az utóbbit mentették meg és végül Pálmai Anna színésznőt ejtették ki.

Mikor kiderült, hogy Pálmai Anna búcsúzik Tilla teljesen elszomorodott. Többször is elmondta, hogy nagyon meglepődött és elszomorodott, hogy a színésznőnek véget ért a műsor. Még meg is ölelgette őt, mielőtt lement a színpadról.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk