/kult/sold-out-a-red-bull-pilvaker-2019/
hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Rekordot döntöttek: alig 2 óra alatt elfogytak a jegyek a Red Bull Pilvakerre

Az AC/DC 2009-es arénás koncertje óta senkinek sem volt ilyen nagy népszerűsége: őrült sebességgel adtak el több mint 12 ezer belépőt.
hirdetés

"A rendelkezésre álló belépőjegyek közel 90%-a kevesebb mint két óra alatt elfogyott, amit 5 hónappal a rendezvény dátuma előtt és egy Budapest Sportaréna-rendezvény tekintetében eddig csak a 2009-es AC/DC-koncert kapcsán fordult elő" - olvasható a Red Bull Pilvaker 2019 Facebook eseményében. A kiírás szerint a szervezők nem ígérik meg, de nagy érdeklődésre való tekintettel megfontolják a duplázás gondolatát. Egyenlőre csak az biztos, hogy 12.500 ember március 15-én összegyűlik az Arénában, hogy egy modernebb formában emlékezzen meg hőseinkről. A Pilvaker évek óta dolgoz fel magyar verseket zenés formában. Az eddigi előadásaikat az Erkel Színházban tartották, de azt igen hamar kinőtték, ezért is költözött át a műsor az Aránéba.

Idén Fluor, Deego, Marsalkó Dávid, Dipa, Fura Csé, Lábas Viki és Szakács Gergő fog minket bevezetni a versek világába. Fluor Instagramon kommentálta az örömhírt.

"RED BULL PILVAKER - ARÉNA TELTHÁZ REKORD IDŐ ALATT!!! Néhány óra alatt elfogytak a jegyek, 12500-an már biztosan leszünk!!! Nagyon köszi, mindent meg fogunk tenni, hogy hatalmas legyen a show jövő márciusban!!! Én eskü beadnám a duplázást!! Szerintetek megtelne 2x az Aréna??" - írta a kép alá a mostanság sokat emlegetett énekes.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk