/kult/sokkal-nagyobb-hos-voltal-az-eletben-mint-a-filmvasznon-chadwick-bosemantol-bucsuznak-a-sztarok/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

„Sokkal nagyobb hős voltál az életben, mint a filmvásznon” – Chadwick Bosemantől búcsúznak a sztárok

Többek közt Chris Evans, Chris Hemsworth és Mark Ruffalo is megemlékezett fiatalon elhunyt kollégájáról.
hirdetés

Szívszorító üzenetekkel búcsúznak a Marvel szuperhősös filmjeinek világhírű színészei Chadwick Bosemantől. Mint megírtuk, az afroamerikai színész augusztus 28-án, otthonában hunyt el, miután

négy évig kitartóan harcolt vastagbélrákkal. Fiatalon hunyt el, még csak 43 éves volt.

Chadwick Boseman legismertebb szerepe T'Challa, azaz a Fekete Párduc volt a Fekete Párduc című filmben, amely a Marvel képregények egyik hőséről szól. A filmet 7 kategóriában jelölték Oscar-díjra, köztük a legjobb filmnek járó díjra. A színész szerepelt azonban még az Amerika Kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború című Marvel-filmekben is, amelyekben szintén Fekete Párduc karakterét formálta meg.

Most sorra búcsúznak hollywoodi hírességek és amerikai sztárok a közösségi oldalakon.

hirdetés

A Marvel és a Fekete Párduc produkció oldalain azt írták, összetört a szívük, gondolataik pedig most Boseman családjával vannak.

"Az örökséged örökké élni fog! Nyugodj békében!" - búcsúztak a színésztől.

A Marvel-filmek színészei is sorra osztják meg búcsúzó soraikat.

Chris Evans (Amerika Kapitány) azt írta, teljesen lesújtotta kollégája halála.

"Chadwick különleges volt. Egy igazi egyéniség. Mélyen elkötelezett és mindig kíváncsi művész volt. Kevés előadó rendelkezik ekkora erővel és sokoldalúsággal. Még annyi csodálatos munka várt volna még rá. Végtelenül hálás vagyok a barátságunkért. Gondolataim és imáim a családjával vannak. Nyugodj erőben, király!"

- írta a színész.

I'm absolutely devastated. This is beyond heartbreaking. Chadwick was special. A true original. He was a deeply committed and constantly curious artist. Few performers have such power and versatility. He had so much amazing work still left to create. I'm endlessly grateful for our friendship. My thoughts and prayers are with his family. Rest in power, King. ?

null

Chris Hemsworth (Thor) is szívszorító sorokat írt.

"Hiányozni fogsz, haver. Ez annyira szívszorító. Az egyik legkedvesebb és legőszintébb ember, akivel valaha találkoztam. Szeretetemet és támogatásomat küldöm az egész családnak. Nyugodj békében!"

Gonna miss you mate. Absolutely heartbreaking. One of the kindest most genuine people I've met. Sending love and support to all the family xo RIP @chadwickboseman

null

Jeremy Rennert (Sólyomszem) is megrázta kollégája halálhíre.

"Chadwick egy inspiráció, egy nagyszívű harcos volt, akit sosem fogok elfelejteni. Összetört a szívem a halálától. Szeretetemet küldöm a Boseman családnak. Nyugodj békében!"

- írta a színész.

Mark Ruffalo (Hulk) szerint is hatalmas veszteség Chadwick Boseman elvesztése.

"Csak annyit mondhatok, hogy Chadwick Boseman elvesztése még tragikusabbá tette az idei évet. Micsoda ember, és milyen hatalmas tehetség. Testvér, te egyike voltál minden idők legnagyobbjainak, a nagyszerűséged pedig csak a kezdet volt. Istenem, szeretlek! Nyugodj erőben, Király!"

- írta a színész.

All I have to say is the tragedies amassing this year have only been made more profound by the loss of @chadwickboseman. What a man, and what an immense talent. Brother, you were one of the all time greats and your greatness was only beginning. Lord, love ya. Rest in power, King.

null

Tom Holland (Pókember) szintén szívszorító sorokkal búcsúzik kollégájától és barátjától:

"Chadwick! Te sokkal nagyobb hős voltál az életben, mint a filmvásznon. Példakép voltál, és nemcsak nekem a forgatásokon, hanem emberek millióinak világszerte. Örömöt és boldogságot hoztál sokak életébe, én pedig büszke vagyok, hogy a barátomnak mondhattalak. Nyugodj békében, Chadwick!"

Chadwick, you were even more of a hero off screen than on. A role model not only to me on set, but to millions of others around the world. You brought joy and happiness to so many and I'm proud to have been able to call you a friend. RIP Chadwick

null

Brie Larson (Marvel Kapitány) megható szavakkal emlékezik barátjára:

"Chadwick egy olyan ember volt, aki erőt és békét sugárzott. Aki időt szakított arra, hogy megkérdezze, hogy vagy, és bátorított, ha bizonytalannak érezted magad. Örülök, hogy ilyen sok emlékem van veled. A beszélgetések, a nevetések. A szívem veled és a családoddal van. Hiányozni fogsz, és sosem felejtünk el. Nyugodj erőben és békében, barátom!"

Chadwick was someone who radiated power and peace. Who stood for so much more than himself. Who took the time to really see how you were doing and gave words of encouragement when you felt unsure. I'm honored to have the memories I have. The conversations, the laughter. My heart is with you and your family. You will be missed and never forgotten. Rest in power and peace my friend.

null

A Marvel-rivális DC Comics is reagált Boseman halálhírére. Azt írták: "Egy hős, aki univerzumokat lép át. Vakanda mindörökké! Nyugodj erőben, Chadwick!"

De más hírességek is sajnálkozva írtak a színészről.

Ryan Reynolds brutális veszteségnek nevezte Boseman halálát. Mark Hamill azt írta, egy nagyon tehetséges ember távozott most, akinek az emléke örökké megmarad. Viola Davist is lesújtotta kollégája halála, akivel szavai szerint megtiszteltetés volt együtt dolgozni.

Rajtuk kívül pedig még sokan mások búcsúznak Chadwick Bosemantól, a róla szóló posztok száma a közösségi oldalakon minden percben egyre csak nő.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk