hirdetés

KULT

Sebestyén Balázsék nagy bejelentést tettek a Reggeli Show-ban

Sokan fognak örülni az új fejleménynek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. május 05.

hirdetés

A Reggeli Show műsorvezetői nagy hírt jelentettek be a pénteki műsorukban. Előző nap már beharangozták, hogy fontos bejelentésük lesz. A rajongók pedig örülhetnek, mert végre kiderült, hogy min dolgozott a stáb hónapok óta.

Sebestyén Balázs és kollégái most elmondták, hogy hamarosan még több nagyvárosban lesz elérhető műsoruk. Sőt, terveik szerint a bővítés folytatódni fog.

"Bármerre mentünk az országban, folyamatosan jöttek hozzánk kérdésekkel, megállítottak minket. Mindig azt kérdezgették, mikor leszünk itt vagy ott hallhatóak. Mindig azt mondtuk, hogy türelem, és tartsatok ki.

Megígértük a hallgatóknak, hogy dolgozunk azon, hogy minél több helyen tudjunk szólni. A jó hír az, hogy rengeteg rádió jelentkezett, aki szeretne becsatlakozni a Rádió 1 hálózatába. Ezért arra gondoltunk, hogy bejelentünk egy olyan dolgot, ami váratott magára.

Amit elmondhatunk, jelenleg ott tartunk, hogy helyi rádiókkal beadtuk a hálózatba kapcsolódási kérelmeket. Ez azt jelenti, hogy nagyon rövid időn belül hallhatóak leszünk azokban a városokban, ahol kereskedelmi megállapodás született" - közölte Balázs.

hirdetés
Ezek a települések hallhatják hamarosan a Reggeli Show-t a rádióban:

Pécs

Komló

Villány

Mohács

Debrecen

Sopron

Eger

Salgótarján

Tiszafüred

Abádszalók

Forrás: Life.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk