/kult/ruhos-foxi-senza-niente-klippremier/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Premier: olasz nyár, tűzpiros autók, csodás tűsarkúk a Rühös Foxi új klipjében

Lendületes, vakációzós hangulatú videót kapott a Senza Niente című dal.
hirdetés

Underground körökben alig két éves fennállásuk ellenére már-már legendaként emlegetik a Rühös Foxi zenekart, akiknek hiába volt egyelőre tucatnyinál is kevesebb koncertjük, ott több impulzus érte a közönséget, mint más bandák 100 buliján – írtuk tavaly év végén megjelent interjúnkban.

Wellness Oratorium című lemezük júliusban jelent meg, az ezen szereplő Senza Niente című dalhoz rendezett most videoklipet Baksa-Soós Csanád, a MOME egyetemi hallgatója. A Senza Niente szabad fordítása annyit tesz, mint semmi nélkül.

„Ez már a harmadik Rühös Foxi klipem, de még egyiket sem bántam meg. Most az egyetemi évkezdés előtt pont egy lendületes, vakációzós hangulat kapott el, ami úgy látszik átszivárgott a képekre”

– mondja a rendező.

hirdetés

A zenekar korábban már többször szólalt meg idegen nyelven, így az olaszul elénekelt Senza Niente előtt már hallhattunk a dalaikban angol, német és francia nyelvű szövegeket is.

„Annyi megpróbáltatáson vannak túl az emberek, hogy úgy éreztük, kijár már nekik egy felhőtlen, önfeledt, rühösfoxis szórakozás, ami kizárólag a jó kedvről és a boldogságról szól. Nekünk ez az olasz nyár, a tűzpiros autók, a csodás tűsarkúk és a pazar kaja kombóját jelenti”

– teszi hozzá Skystep Fox.

A Senza Niente klipje Olaszországban, Lucca, Marina Vecchiana és Mura városaiban készült.

Rendező, vágó: Baksa-Soós Csanád, MOME e.h.

Operatőr: Ornella De Sica

Szereplők: Great Fox, Skystep Fox

A klip elkészültét a torinói Automotoclub Storico Italiano A.S.I. és a SKY Italia támogatta.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk