/kult/rtl-klub-tv2-2018-osz/
hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Mindent bevetnek a tévécsatornák, hogy jól szórakozzunk ősszel

Annyit már biztosan lehet tudni, hogy folytatódik a Mi kis falunk, jön a Survivor új évada, lesz zenés tehetségkutató és új főzőműsor is.
hirdetés

Forgatják már az RTL népszerű sorozata, a Mi kis falunk új évadát. Már leforgatták a Survivor új évadát is, és újabb széria jön a Nyerő párosból is - írja az nlcafe.hu.

Jön az RTL-nél a következő X-Faktor is. A mentorok Radics Gigi, Puskás Peti, ByeAlex, és Gáspár Laci lesznek, a műsorvezető pedig Kiss Ramóna.

A TV2 sok újdonságot hoz: folytatódik Kasza Tibi műsora, ezúttal azt kell majd megtippelni, hogy 20 ember közül kik azok, akik párban vannak. Lesz új főzőműsoruk is: a Masterchef külföldi licenc, az eredetit Gordon Ramsay futtatta be.

A gyerekek - pontosabban a szüleik - sem maradnak ki a szórásból: egy új műsorban azt kell megtippelnie apunak és anyunak, hogy bizonyos helyzetekben mit tesz a gyerekük, ha nincsenek vele.

A Sztárban sztár helyett új műsor indul: a Csak show és más semmi című műsorban a hírességek nem énekesek bőrébe bújnak, hanem különböző produkciókat próbálnak majd utánozni.

hirdetés

A jól ismert produkciók közül pedig az Ázsia Expresszt és a Ninja Warriort kapjuk.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk