/kult/ridley-scott-utopiaja-terhes-tini-es-a-stranger-things-sztarjanak-uj-munkaja-szeptemberi-streaming-ajanlo/
hirdetés

KULT
A Rovatból
hirdetés

Ridley Scott utópiája, terhes tini és a Stranger Things sztárjának új munkája - szeptemberi streaming-ajánló

Abortuszkérdéssel, A farkas gyermekeivel és hátborzongató thrillerekkel támad az HBO GO,  a Netflix és a többiek.
hirdetés

Lesz itt minden, mint a búcsúban moziban.

 

A távolban - Netflix

A tíz epizódos sorozatban egy mostanában többször megbolygatott kérdés kerül elő: mi van, ha nő az űrhajós és mi van, ha gyereke van, akit hátrahagy, annak az esélyével, hogy visszajön, és annak az esélyével, hogy nem (ez mondjuk mindig így van, még ha az óvodában hagyjuk is a csemetét,de ennek az extrémebb egzisztenciális oldalával szembesít ez a különleges helyzet). A hősnő szerepében nem más látható, mint az Oscar-díjas Hilary Swank.

A farkas gyermekei - HBO GO

hirdetés

Ridley Scott - itt: executive producer - sorozatának trailereit látva már eddig is leesett az állunk, ezért alig várjuk, hogy a szeptember 4-én az HBO Go-ra érkező sci-fi-széria mit mond majd a nem is olyan távoli jövőről (az előzetest látva nem túl rózsás a jövőképe). A sztori elején az emberiség épp uralma alá kezdi hajtani a világegyetemet, a történet középpontjában pedig két android áll, akiknek az a feladata, hogy embergyermekeket neveljenek egy ismeretlen, titokzatos bolygón. Android és ember konfliktusa szinte bele van kódolva a sztoriba, a látványvilág pedig olyan gazdagnak és lenyűgözőnek ígérkezik, hogy mi tuti nem fogjuk kihagyni.

Enola Holmes - Netflix

A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown gyorsan felnőtt: nemcsak főszereplője, de producere is ennek az egyedi szériának, ami Nancy Springer tinédzserregényein alapul. A hősnő Sherlock Holmes, a híres detektív kiskorú húga. Nem meglepő, hogy a kiscsaj iszonyú okos, és képességeit sajátos személyiségének megfelelően igyekszik kamatoztatni. Elhagyja otthonát, hogy megtalálja eltűnt anyját, Eudoriát (Helena Bonham Carter), annak ellenére, hogy mindkét bátyja - az egyikük Sherlock - ellenzi. 

Long Way Up - Apple TV

Ki az, aki nem imádja nézni a tök laza Ewan McGregort, hallgatni bársonyos hangját, ráadásul miközben kedvenc hobbijának, a motorozásnak hódol? A színész most arra vállalkozott, hogy haverjával elektromos motorbiciklin meghódítsák Dél-Amerikát, mit több, a leghosszabb utat tegyék meg, amit ember ilyen járművön megtett: Dél-Amerika déli csücskétől Los Angelesig. Naná, hogy veszélyes helyzetekbe keverednek, miközben vikágot látnak, hiszen ennek ez az ára. 
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk